АС-Є звітність заповнення

АС-Є звітність заповнення

ira1807 » 26 лютого 2018, 13:28

Проблеми з заповненням довідників. Вискакує повідомлення :[font="Noto Sans", sans-serif]"В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ". Далі йти не можемо. Що робити?[/font]
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 41
З нами з: 02 вересня 2016, 14:17
Дякував (а): 16 раз.
Подякували: 5 раз.
Регіон: Черниговская область

Re: АС-Є звітність заповнення

kapusta1 » 26 лютого 2018, 13:42

ira1807 написав:Проблеми з заповненням довідників. Вискакує повідомлення :[font="Noto Sans", sans-serif]"В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ". Далі йти не можемо. Що робити?[/font]

В довиднику "Мережа власна ФЗ" додайте мережу
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 11 раз.
Регіон: Днепропетровская область

Re: АС-Є звітність заповнення

Fin_0809Ch » 26 лютого 2018, 13:50

У профілі користувача бачимо старі КВК. Як змінити на нові, або чи буде воно змінено на стороні Казначейства? Хто знає?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 43
З нами з: 08 вересня 2017, 13:29
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 15 раз.
Регіон: Черниговская область

Re: АС-Є звітність заповнення

kapusta1 » 26 лютого 2018, 13:56

Всё равно сейчас надо заполнить годовую отчетность за 2017 год - а там старые КВК были
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 11 раз.
Регіон: Днепропетровская область

Re: АС-Є звітність заповнення

Masha_63 » 26 лютого 2018, 15:18

Підскажіть будь-ласка. У нас в довіднику нова мережа цього року і вносити стару не дає можливості. Що робити.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 44
З нами з: 09 січня 2014, 10:46
Звідки: Олександрія
Дякував (а): 4 раз.
Подякували: 9 раз.
Регіон: Кировоградская область

Re: АС-Є звітність заповнення

gmenka » 26 лютого 2018, 16:44

kapusta1 написав:
ira1807 написав:Проблеми з заповненням довідників. Вискакує повідомлення :[font="Noto Sans", sans-serif]"В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ". Далі йти не можемо. Що робити?[/font]

В довиднику "Мережа власна ФЗ" додайте мережу

В мене теж саме. Мережа заповнена. При створенні звіту з'являється таке ж повідомлення.
Аватар користувача
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 8
З нами з: 07 квітня 2011, 08:17
Звідки: Каланчак
Дякував (а): 5 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Херсонская Область

Re: АС-Є звітність заповнення

kapusta1 » 26 лютого 2018, 17:37

gmenka написав:
kapusta1 написав:
ira1807 написав:Проблеми з заповненням довідників. Вискакує повідомлення :[font="Noto Sans", sans-serif]"В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ". Далі йти не можемо. Що робити?[/font]

В довиднику "Мережа власна ФЗ" додайте мережу

В мене теж саме. Мережа заповнена. При створенні звіту з'являється таке ж повідомлення.

У вас наверное заполнена мережа ДБ, - там ниже есть МБ.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 11 раз.
Регіон: Днепропетровская область

Re: АС-Є звітність заповнення

gmenka » 26 лютого 2018, 18:56

kapusta1 написав:
gmenka написав:
kapusta1 написав:
ira1807 написав:Проблеми з заповненням довідників. Вискакує повідомлення :[font="Noto Sans", sans-serif]"В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ". Далі йти не можемо. Що робити?[/font]

В довиднику "Мережа власна ФЗ" додайте мережу

В мене теж саме. Мережа заповнена. При створенні звіту з'являється таке ж повідомлення.

У вас наверное заполнена мережа ДБ, - там ниже есть МБ.

 Ні, заповнена мережа МБ
Аватар користувача
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 8
З нами з: 07 квітня 2011, 08:17
Звідки: Каланчак
Дякував (а): 5 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Херсонская Область

Re: АС-Є звітність заповнення

kapusta1 » 26 лютого 2018, 19:42

А при создании финансовой или бюджетной звитности такое выдаёт?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 11 раз.
Регіон: Днепропетровская область

Re: АС-Є звітність заповнення

nessa-iness » 26 лютого 2018, 20:21

kapusta1 написав:А при создании финансовой или бюджетной звитности такое выдаёт?

Выдает только там, где надо выбрать КПК, где не нужно - там все создается нормально.
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 124
З нами з: 08 січня 2015, 16:53
Звідки: Херсон
Дякував (а): 38 раз.
Подякували: 42 раз.
Регіон: Херсонская Область

Re: АС-Є звітність заповнення

gmenka » 27 лютого 2018, 08:46

kapusta1 написав:А при создании финансовой или бюджетной звитности такое выдаёт?

Да в мене видає при створенні фінансової і бюджетної звітності
Аватар користувача
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 8
З нами з: 07 квітня 2011, 08:17
Звідки: Каланчак
Дякував (а): 5 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Херсонская Область

Re: АС-Є звітність заповнення

nps-licey » 27 лютого 2018, 08:49

Не можу  створити звіт пише "В мережі консолідації звітності не заповнено Розпорядник який консолідує звітну форму для МБ( Бюджет= фонд= КВК= КПК=)"
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 22
З нами з: 05 квітня 2012, 09:24
Звідки: Николаев
Дякував (а): 7 раз.
Подякували: 13 раз.
Регіон: Николаевская область

Re: АС-Є звітність заповнення

Тетяна Кохан » 27 лютого 2018, 08:55

Доброго дня) мне в казначейство сказали что нужно только зарегитрироватся, все установить, а фин.зв. не надо.. они(казначейство) подают отчет на Киев, отчет, что у всех все есть, дальше Киев дает им роспоряжения что делать дальше.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 3
З нами з: 02 жовтня 2017, 12:00
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 3 раз.
Регіон: Житомирская область

Re: АС-Є звітність заповнення

kapusta1 » 27 лютого 2018, 10:39

У меня фин звитнисть пошла после додавання в довідник ФЗ новой мережи МБ (дата відкриття - 01.01.2017). А вот при вводе бюдж звитн тоже выдаёт "В мережі консолідації звітності не заповнено......". и новую мережу в довидник БЗ не даёт вводить - "Недійсний код бюджету", хотя код правильный(((
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 36
З нами з: 28 листопада 2016, 15:03
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 11 раз.
Регіон: Днепропетровская область

Re: АС-Є звітність заповнення

ira1807 » 27 лютого 2018, 11:46

, Додали в довідник ФЗ нову мережу МБ, вказали дата відкриття - 01.01.2017. О чудо теж пішло.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 41
З нами з: 02 вересня 2016, 14:17
Дякував (а): 16 раз.
Подякували: 5 раз.
Регіон: Черниговская область

Re: АС-Є звітність заповнення

NataliZ » 27 лютого 2018, 15:04

Так цікаво - в профілі користувача - Установа - пропонують обрати старі КВК місцевого бюджету, а в Мережа МБ власна бюджетна звітність - КВК і КПК вже нові) Чи я чогось не розумію?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 49
З нами з: 27 лютого 2018, 00:07
Дякував (а): 12 раз.
Подякували: 12 раз.
Регіон: Николаевская область

Re: АС-Є звітність заповнення

ira1807 » 27 лютого 2018, 15:09

В формах 4 та 5 якісь цікавинки: форма 4 ряд. 4090 (не підбиває 4000), форма 5 взагалі якийсь аут
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 41
З нами з: 02 вересня 2016, 14:17
Дякував (а): 16 раз.
Подякували: 5 раз.
Регіон: Черниговская область

Re: АС-Є звітність заповнення

Masha_63 » 27 лютого 2018, 15:40

kapusta1 писала У меня фин звитнисть пошла после додавання в довідник ФЗ новой мережи МБ (дата відкриття - 01.01.2017). А вот при вводе бюдж звитн тоже выдаёт "В мережі консолідації звітності не заповнено......". и новую мережу в довидник БЗ не даёт вводить - "Недійсний код бюджету", хотя код правильный(((
І у нас так само. Бюджетну звітність не дає змоги створити. Довідник пустий . Що робити підскажіть!!!!
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 44
З нами з: 09 січня 2014, 10:46
Звідки: Олександрія
Дякував (а): 4 раз.
Подякували: 9 раз.
Регіон: Кировоградская область

Re: АС-Є звітність заповнення

NataliZ » 27 лютого 2018, 16:07

Masha_63 написав:kapusta1  писала У меня фин звитнисть пошла после додавання в довідник ФЗ новой мережи МБ (дата відкриття - 01.01.2017). А вот при вводе бюдж звитн тоже выдаёт "В мережі консолідації звітності не заповнено......". и новую мережу в довидник БЗ не даёт вводить - "Недійсний код бюджету", хотя код правильный(((
   І у нас так само. Бюджетну звітність не дає змоги створити. Довідник пустий . Що робити підскажіть!!!!

В мене так само. "Вид бюджету" і "номер звіту" обирається, а  "коди бюджетів", "фонд",квк і кпк - вже  ні( В двох браузерах одне й теж. В нашому Казначействі кажуть, що це проблема сайту - ще розробляється, треба спробувати пізніше. Хоча декілька людей на форумі писали, що в них вийшло створити звіти якимсь чином.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 49
З нами з: 27 лютого 2018, 00:07
Дякував (а): 12 раз.
Подякували: 12 раз.
Регіон: Николаевская область

Re: АС-Є звітність заповнення

panterka » 27 лютого 2018, 16:36

ira1807 написав:Проблеми з заповненням довідників. Вискакує повідомлення :[font="Noto Sans", sans-serif]"В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ". Далі йти не можемо. Що робити?[/font]

Проставляєте в довіднику в розділі  мережа власна фінансова звітність розпорядника вищого рівня, дату відкриття ставите 01.01.2017 року, закриття -хоча б 31.12.2018  і все працює.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 3
З нами з: 18 серпня 2015, 15:31
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 2 раз.
Регіон: Житомирская область

Далі



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість