PM.exe

PM.exe

KupcaH » 16 серпня 2013, 10:06

При печати документов периодически выскакивает ошибка "Access violation at address 09BFDA01. Write of address 00000009". Может кто сталкивался?
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 16 серпня 2013, 10:03
Звідки: Ужгород
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Закарпатская Область

PM.exe

nechivan » 16 серпня 2013, 10:27

KupcaH, про эту ошибку читайте ссылка .
Проблема может быть и аппаратная, и программная. Попробуйте прогу закинуть на флешку и попытайтесь распечатать на другом компе.
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 394
З нами з: 28 жовтня 2011, 19:02
Звідки: Коростень
Дякував (а): 2 раз.
Подякували: 15 раз.
Регіон: Житомирская Область

PM.exe

KupcaH » 16 серпня 2013, 10:54

nechivan, Спасибо, буду пробовать.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 16 серпня 2013, 10:03
Звідки: Ужгород
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Закарпатская Область

PM.exe

OS17 » 05 січня 2014, 10:49

Добрый день!
Подскажите пожалуйста, почему при создании кошториса выбивает такую ошибку: qrZvZS_kpol: Field 'S_kpol' not found. Что с этим делать? Очень нужна Ваша помощь)
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 6
З нами з: 05 січня 2014, 10:24
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

PM.exe

yaoleg » 05 січня 2014, 11:37

OS17, имхо, нету или незаполненный правильно файл мережи бюджетной организации FPO.DBF  wink
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2346
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 269 раз.
Регіон: Винницкая область

PM.exe

OS17 » 05 січня 2014, 11:45

yaoleg, спасибо большое!!! 
Мы этот файл загрузили в папку мережаМ, поскольку сначала мы КПОЛ не могли ввести.  А когда дошли до кошториса, возникла такая ошибка. А у Вас нет случайно инструкции заполнения кошториса? (инструкцию, что в мереже читали).
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 6
З нами з: 05 січня 2014, 10:24
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

PM.exe

yaoleg » 05 січня 2014, 13:32

OS17, инструкции кроме той что есть в программе нету! sad
Если что-то не хочет работать значит где-то что-то не так установили, обновили или прописали. wink
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2346
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 269 раз.
Регіон: Винницкая область

PM.exe

jess » 06 січня 2014, 20:35

OS17 написав:почему при создании кошториса выбивает такую ошибку: qrZvZS_kpol: Field 'S_kpol' not found
Іноді така помилка проскакує, якщо начебто все правильно заповнено... Саме граюсь, хвилин 15 назад була. Із особистих спостережень: якщо проходиш у верхній частині з натисканням Enter через поля, де вказується КФК\КПОЛ\Рівеньрозпорядника\КЕКВ, то нормально, а якщо десь перескочиш, то буває іноді така помилка. Хоча спеціально відтворити її важко.

Добавлено (06.01.2014, 20:35)
---------------------------------------------
В мене тут своє питаннячко виникло... Чи то я дурак, чи то розробники щось не врахували...
Наприклад, є головний розпорядник і в нього по КФК 100203 є підпорядкована установа і є своє фінансування по цьому ж КФК. Тобто головному розпоряднику потрібно зробити зведений кошторис по КФК 100203 на дві установи та індивідуальний (з меншими цифрами) лише для себе. Я правильно розумію, що без танців з бубном в програмі цього зробити неможливо?  wacko   Тобто на даний момент немає можливості зберігати в базі програми одночасно і зведений, і індивідуальний кошториси з різними цифрами по одному КФК для головного розпорядника?
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

PM.exe

OS17 » 06 січня 2014, 21:11

jess спасибо Вам большое wink ! Все вышло))))
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 6
З нами з: 05 січня 2014, 10:24
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

PM.exe

yaoleg » 06 січня 2014, 21:22

jess, в "Налаштування параметрів" можна вибрати вид кошторису: індивідуальний або зведений! wink
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2346
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 269 раз.
Регіон: Винницкая область

PM.exe

jess » 06 січня 2014, 21:34

yaoleg, ну це зрозуміло... от тільки коли в мене набраний зведений кошторис, я міняю параметри і в мене підгружається цей же зведений тільки його можна надрукувати як індивідуальний кошторис. А для головного розпорядника мають бути менші цифри в індивідуальному... Якщо я змінюю тут, то відповідно потім ці цифри і в зведеному зменшаться. Програма насправді не розділяє  зведені й індивідуальні кошториси. Просто, грубо кажучи, міняється набір бланків, в які ці цифри підставляються
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

PM.exe

OS17 » 07 січня 2014, 00:40

Подскажите пожалуйста где взять файл MDSTBUDG.EXE. Я прочитала в коментах, что его нужно запустить при такой ошибке: не могу распечатать ни юридические, ни финансовые обязательства-пишет "Помилкова структура файлу або відсутній драйвер".ЧТО ДЕЛАТЬ??????????
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 6
З нами з: 05 січня 2014, 10:24
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

PM.exe

yaoleg » 07 січня 2014, 00:51

OS17, Выбирайте какой файл Вам нужнее wink
MDSTBUDG.exe - http://us.ua/1320004/
MdStruPm.exe - http://us.ua/1320000/
готовый файл бюджетов Budget.dbf http://us.ua/1320001/
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2346
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 269 раз.
Регіон: Винницкая область

PM.exe

jess » 07 січня 2014, 00:56

OS17, для останньої версії Фіндокументів необхідно ще й встановити Borland Database Engine (BDE) (посилання десь в цій чи сусідній темі були). Без нього також видає таку помилку.
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

PM.exe

yaoleg » 07 січня 2014, 00:58

Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2346
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 269 раз.
Регіон: Винницкая область

PM.exe

OS17 » 07 січня 2014, 10:38

yaoleg спасибо Вам большое!
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 6
З нами з: 05 січня 2014, 10:24
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

PM.exe

Радистка_Кэт » 07 січня 2014, 22:31

Спрошу тут: А кто по какому принципу ставит "Дата погашення финансового зобовязання"?
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2211
З нами з: 20 вересня 2012, 19:18
Звідки: Киев
Дякував (а): 40 раз.
Подякували: 19 раз.
Регіон: Киев

PM.exe

shkol » 08 січня 2014, 12:17

Дата погашення финансового зобовязання - это последний день текущего месяца
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 20
З нами з: 07 грудня 2012, 11:57
Звідки: Донецк
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Донецкая Область

PM.exe

orif » 08 січня 2014, 12:22

Радистка_Кэт, я пишу согласно договора, например получили товар 3 числа, оплата по договору - 10 к.д., дата погашення - 13 число
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 389
З нами з: 13 квітня 2011, 08:38
Звідки: Луганск
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Луганская Область

PM.exe

Радистка_Кэт » 08 січня 2014, 20:23

А если нет в договоре сроков?
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2211
З нами з: 20 вересня 2012, 19:18
Звідки: Киев
Дякував (а): 40 раз.
Подякували: 19 раз.
Регіон: Киев

Поперед.Далі



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей