PM.exe

PM.exe

SVhoy » 13 січня 2014, 11:47

anzela, проблема будет решщена, если есть файл BDE (его надо запустить, а потом ещё раз запустить файл MDSTRUMP)
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 60
З нами з: 04 березня 2013, 14:55
Звідки: Днепропетровск
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 4 раз.
Регіон: Днепропетровская Область

PM.exe

jess » 13 січня 2014, 13:24

SVhoy, проблему anzela вже вирішила заміною файлу pm.dbf

Ступка, так і повинно бути, читайте додатки до наказу 309 Порядок реєстрації і обліку бюджетних зобов'язань
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

PM.exe

orif » 13 січня 2014, 13:47

Ступка, это не "розрахунковий рахунок", так и должно быть
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 389
З нами з: 13 квітня 2011, 08:38
Звідки: Луганск
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Луганская Область

PM.exe

SVhoy » 13 січня 2014, 13:49

не переносятся плат    жк на флешкц...выскакивет ошибка Microsoft драйверODBC dBase инструкция INSERT INTO НЕИЗВЕСТНОЕ ИМЯ NDOCU проверьте правильное написание имени...ПЛИЗ кто что может сказать.со старой мережи всё распечатывается, а с обновлённой - нет...
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 60
З нами з: 04 березня 2013, 14:55
Звідки: Днепропетровск
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 4 раз.
Регіон: Днепропетровская Область

PM.exe

Lilya_Sel » 13 січня 2014, 14:35

Добрый день! В казначействе вместо индивидуальных смет сформировались сводные показатели, казначей вручную исправил коды получателя и распорядителя как надо и смета втянулась как нужно, индивидуальной. Но теперь, что делать со сводной? пытались втянуть файл смет, где суммы с минусом, все равно Є-КАЗНА видит ошибку. Подскажите, как решить такую проблему.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 20 жовтня 2012, 20:46
Звідки: Симферополь
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Крым

PM.exe

jess » 13 січня 2014, 14:57

SVhoy, напевно проблема, як і у anzela. Або pm.dbf, або zplat.dbf не оновлені

Lilya_Sel, а вилучить неправильно оброблений зведений кошторис казначею релігія заважає? smile А вирішити проблему культурним втягуванням мінусового кошторису з інфморацією про помилку все равно Є-КАЗНА видит ошибку важко. Її мають вирішувати казначеї між собою, а не клієнти тут на форумі.
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

PM.exe

turistm » 13 січня 2014, 15:51

Добрый день !!!

Установлена последняя версия MeregaM 1.5.3.33 , у нас два вида бюджета (fpo.txt)

Проблема в том, что при переключении с местного бюджета на державный , уровень розпорядника коштів остаётся тотже что и на
местном 1, а должен быть 3.

Может кто-то сталкивался с таким и может подсказать ?
















Для перегляду та завантаження файлів реєструйтеся на сайті.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 1
З нами з: 31 травня 2012, 07:26
Звідки: Днепропетровск
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Днепропетровская Область

PM.exe

jess » 13 січня 2014, 16:07

turistm, два варіанти:
1) кожен раз при зміні бюджету міняти в Налаштуванні ступінь розпорядника
2) зробити дві копії папки з програмою: в одній - МБ, в іншій - ДБ
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

PM.exe

Lilya_Sel » 13 січня 2014, 16:10

Дякую Вам, jess! Розраховувала ва Вашу допомогу smile
В казначействі зараз сказали, що кнопка вилучення не працювала, а зараз все в нормі.
Дякую Вам іще раз!
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 20 жовтня 2012, 20:46
Звідки: Симферополь
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Крым

PM.exe

Alex25 » 13 січня 2014, 16:18

Помогите, пожалуйста!
Заполнили файл Fpo.dbf, в справочнике мережі данные видны. А при створенні кошторису справочник мережа оказівается пустой. вручную написать код отримувача не могу-пишет, что нет такого кода в справочнике мережі. И из кошториса справочник виден пустой. Віхожу в довідники-снова полній..........Барабашка что ли.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 4
З нами з: 13 січня 2014, 16:11
Звідки: Днепропетровск
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Днепропетровская Область

PM.exe

Ivanka » 13 січня 2014, 16:18

Підкажіть будь-ласка як внести в програму тимчасовий кошторис на 1кв. 2014р. Перший раз працюю з програмою з нуля.
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 60
З нами з: 25 травня 2012, 15:15
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Тернопольская область

PM.exe

Радистка_Кэт » 13 січня 2014, 16:26

cry Господа, не знаю, было ли тут про такое, не помню.

Установила мережу 2014 в новую папку и БДЕ, которые мне дали в казначействе.

И теперь во всех мережах вместо букв - символы.... Что делать?

Добавлено (13.01.2014, 16:26)
---------------------------------------------
Все, вопрос снят smile
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2211
З нами з: 20 вересня 2012, 19:18
Звідки: Киев
Дякував (а): 40 раз.
Подякували: 19 раз.
Регіон: Киев

PM.exe

Эн » 13 січня 2014, 16:51

Добрий вечір. Зі святами Вас всих. БУДЬ-ЛАСКА ДОПОМОЖІТЬ ВСІ ХТО МОЖЕ!!!!! Я поставила нову мережу поновлення 25.12.13р. і в мене не печатаються фін.юр.зоб. і платіжні доручення пише: неможливо загрузити файл помилкова структура або відсутній драйвер. А в кошторисах після заповнення я зберігію документ мені пише програма: dxMemZvdb_gg:Fseld"S203@not found 
Велике спасибі smile
Аватар користувача
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 9
З нами з: 24 вересня 2013, 09:34
Звідки: Боровая
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Харьковская Область

PM.exe

jess » 13 січня 2014, 17:51

Lilya_Sel, знаю я як вона не працює... wink

Alex25, перевірте уважно налаштування. Напевно не співпадає рівень (респ., обл., район) і ступінь розпорядника в Налаштуванні з fpo.dbf.

Ivanka, якщо кошторис вноситься на квартал, то під час друку автоматично буде бланк Тимчасовий кошторис. Це якщо проблема саме з Тимчасовим. А якщо в принципі нічого не получається, то в двох словах не опишеш

Эн, встановіть BDE, посилання на нього є на головній сторінці сайту
Цитата написав:В этом году чтоб программа нормально работала нужно доустановить вот это!
на сайті ДКСУ (BDE501.rar) і по самій темі мало не кожні 5 постів.
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

PM.exe

Lubocka » 13 січня 2014, 19:13

А есть где-то нормальная инструкция по сей программе с картинками или видео, где было бы описано:
  • занесение карточки в кнопочке "настройка";
  • занесение справочников;
  • создание кошториса;
  • создание обязательств и платежек;
  • где именно брать fpo.dbf. В казначействе на флешку установку программы кидают, а этот заветный файлик нет. Почему?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 37
З нами з: 11 листопада 2012, 16:11
Звідки: Мукачево
Дякував (а): 11 раз.
Подякували: 4 раз.
Регіон: Закарпатская Область

PM.exe

Ivanka » 13 січня 2014, 19:48

jess, в програмі "Кошториси--Кошториси, помісячний план--Річний кошторис та помісячний план асигнувань--додала річний (загальна сума 1кв.), додала помісячний (січень, лютий, березень)--друк --"розподіл показників зведеного кошторису (зведених планів асигнувань"" і ніде не пише тимчасовий, може я не правильно внесла?
Lubocka, моє мені давало цей файл, коли я в них  уточнила на рахунок нього  wink
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 60
З нами з: 25 травня 2012, 15:15
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Тернопольская область

PM.exe

EVGENIY » 13 січня 2014, 20:25

Ivanka, в меню КОШТОРИСИ - НАЛАШТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ нужно біло поставить галочку на ТИМЧАСОВИЙ ИНДИВІДУАЛЬНИЙ!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7599
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 53 раз.
Подякували: 515 раз.
Регіон: Харьковская область

PM.exe

EVGENIY » 13 січня 2014, 20:26

Lubocka, в папке где установлена программа есть файл ХЕЛП
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7599
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 53 раз.
Подякували: 515 раз.
Регіон: Харьковская область

PM.exe

yaoleg » 13 січня 2014, 20:49

Lubocka, заполните файл в формате Excel своими данными и разместите на каком-нибудь файлообменнике, а ссылку отправьте мне в личку.  
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

PM.exe

Амплитуда_ubr » 13 січня 2014, 21:38

EVGENIY написав:меню КОШТОРИСИ - НАЛАШТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ нужно біло поставить галочку на ТИМЧАСОВИЙ ИНДИВІДУАЛЬНИЙ!

после установки обновления от 10.01.2014 в налаштуванні параметрів меню Кошториси уже НЕТУ пункта "тимчасовий індивідуальний". Есть только ЗВЕДЕНИЙ и ІНДИВІДУАЛЬНИЙ (хотя версия по прежнему высвечивается с 33 в конце! непонятно....   unsure    )
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 71
З нами з: 26 січня 2013, 15:45
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

Поперед.Далі



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість