PM.exe

PM.exe

Lena6070 » 16 січня 2014, 10:29

EVGENIY, Помогите пожалуста!!!!на работе установлен винд7
64 разрядный  в програме  Payments2014 установлена BDE64, юр. і фин.зобов'яз. сохраняются и печатаются, а платёжки нет, поменять на другой windows нет возможности, а  работать надо  что делать???????????
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 07 квітня 2013, 14:38
Звідки: Хуст
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Закарпатская Область

PM.exe

jess » 16 січня 2014, 10:48

Lena6070, не оновлений файл  pm.dbf (http://ukrbudget.ru/forum/29-5-8#13374), і (передбачаючи наступне питання) напевно і zplat.dbf
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

PM.exe

Lena6070 » 16 січня 2014, 11:10

спасибо я сохранила это файл, но так  ничего не полечилось.когда набираю платёжку, она не сохраняется

Добавлено (16.01.2014, 11:10)
---------------------------------------------
спасибо большое получилось после обновления файла pm.dbf
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 07 квітня 2013, 14:38
Звідки: Хуст
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Закарпатская Область

PM.exe

Redf0xy » 16 січня 2014, 12:55

yaoleg
здравствуйте, я не могу заполнить файл мережа, из-за этого КПОЛ не в кошторисах не могу выбрать!! я ввела все данные по вашей форме, помогите пожалуйста!!!
Для перегляду та завантаження файлів реєструйтеся на сайті.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 05 квітня 2012, 14:42
Звідки: Одесса
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Одесская Область

PM.exe

Maestro » 16 січня 2014, 13:30

ДОПОМОЖiТЬ!!!!!!!!!!!!!!

Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 5
З нами з: 16 січня 2014, 13:16
Звідки: Хмельницкий
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Хмельницкая Область

PM.exe

yaoleg » 16 січня 2014, 13:38

Redf0xy, сделал
Для перегляду та завантаження файлів реєструйтеся на сайті.
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

PM.exe

Maestro » 16 січня 2014, 13:44

ДОПОМОЖIТЬ будь ласка, я вже не можу... . скоро звiльнюсь... .

Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 5
З нами з: 16 січня 2014, 13:16
Звідки: Хмельницкий
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Хмельницкая Область

PM.exe

jess » 16 січня 2014, 13:53

Maestro, на під час виконання якої операції виникає помилка?
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

PM.exe

Redf0xy » 16 січня 2014, 14:46

yaoleg, огромное спасибо за помощь!!!!
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 05 квітня 2012, 14:42
Звідки: Одесса
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Одесская Область

PM.exe

Pacific » 16 січня 2014, 15:35

Допоможіть порадами хто може!!!!! Ситуація: набрали тимчасовий кошторис(ми Терцентр.), казна перевірила - все вірно; оновлення всі є,в налаштуваннях вибрали індивідуальний, все втягується  і казна замість індивідуального бачить зведений.Що робити ні вони ні ми не знаєм.
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 47
З нами з: 14 січня 2013, 20:23
Звідки: Одесская область
Дякував (а): 6 раз.
Подякували: 2 раз.
Регіон: Одесская область

PM.exe

jess » 16 січня 2014, 15:42

Pacific, в імпортованому в Є-Казну файлі казначею потрібно в колонці Код.розп. замінити "0" на КРК розпорядника, тоді показники сядуть як індивідуальні
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

PM.exe

Pacific » 16 січня 2014, 15:46

Дякую за відповідь. Будемо пробувати.
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 47
З нами з: 14 січня 2013, 20:23
Звідки: Одесская область
Дякував (а): 6 раз.
Подякували: 2 раз.
Регіон: Одесская область

PM.exe

wiknu » 16 січня 2014, 16:44

jess написав:Можна зробити ще простіше, ось мій пустий файл Pm.dbf, просто замініть його у себе. Ну тільки ж звісно при цьому, якщо там таки були якісь платіжки, то вони зникнуть.Прикрепления: Pm.dbf(2Kb)
jess -спасибо)
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 3
З нами з: 16 січня 2014, 15:41
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

PM.exe

Maestro » 16 січня 2014, 19:15

jess,  Выкидывает ошибку когда пытаемся указать "ШЛЯХ ДО БАЗ ДАНИХ" ШО робити  ДОПОМОЖIТЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 5
З нами з: 16 січня 2014, 13:16
Звідки: Хмельницкий
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Хмельницкая Область

PM.exe

MotorInHead » 16 січня 2014, 19:21

Maestro написав:ШЛЯХ ДО БАЗ ДАНИХ
а зачем вообще менять путь к базам?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 12
З нами з: 11 січня 2014, 15:54
Звідки: Каховка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Херсонская Область

PM.exe

jess » 16 січня 2014, 19:40

Maestro, Шлях до бази даних не потрібно чіпати. Він автоматично встановлюється до каталогу з робочою програмою. Якщо ж там шлях автоматично не встановився, то значить у вас програма захована десь за шляхом, що містить в собі українські букви "і, ї, є"... наприклад D:\Іван\MeregaM. Самий надійний варіант - щоб програма не знаходилася у каталогах з кирилицею
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

PM.exe

Maryana7506 » 16 січня 2014, 20:23

підкажіть, будь-ласка, якщо я формую зобов"язання, наприклад 2 рази на день з одного рахунку, то на один носій їх записати не можливо, бо накладаються!!! Що вихід тільки один - різні флешки???????????????? angry
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 11
З нами з: 10 січня 2014, 22:45
Звідки: Калуш
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Ивано-Франковская Область

PM.exe

jess » 16 січня 2014, 20:29

Maryana7506 написав:Що вихід тільки один - різні флешки?
після того, як зберегли один реєстр у файл, перейменовуєте папку наприклад "35412007033654_1" або ж створюєте на флешці папку, куди переміщаєте папку-рахунок, щоб нові реєстри не замінювали збережену
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

PM.exe

EVGENIY » 16 січня 2014, 20:30

Maryana7506, переименовывайте папку, в первой дописывайте к примеру _1, ко второй _2
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7599
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 53 раз.
Подякували: 515 раз.
Регіон: Харьковская область

PM.exe

Юса » 16 січня 2014, 20:31

Maryana7506 написав:підкажіть, будь-ласка, якщо я формую зобов"язання, наприклад 2 рази на день з одного рахунку, то на один носій їх записати не можливо, бо накладаються!!! Що вихід тільки один - різні флешки?
Я в одной папке создаю подпапки по кекв. Мне (да и казначею) удобно.
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 27
З нами з: 27 червня 2013, 09:53
Звідки: Черкассы
Дякував (а): 3 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Черкасская Область

Поперед.Далі



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість