PM.exe

PM.exe

Maryana7506 » 16 січня 2014, 20:35

jessEVGENIYЮса,  ДЯКУЮ!!!!!!!!!!!!!!!! wink
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 11
З нами з: 10 січня 2014, 22:45
Звідки: Калуш
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Ивано-Франковская Область

PM.exe

EVGENIY » 16 січня 2014, 20:52

jess, всё время меня на одну минуту опережаете  biggrin
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7599
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 53 раз.
Подякували: 515 раз.
Регіон: Харьковская область

PM.exe

Lubocka » 16 січня 2014, 21:17

Не проходят больничные в казначействе
Ошибка "SK може бути 1,2,3.." а по больничным в файле у нас 0. т.к. фонда на больничных нет

У еого-то прошли больничные?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 37
З нами з: 11 листопада 2012, 16:11
Звідки: Мукачево
Дякував (а): 11 раз.
Подякували: 4 раз.
Регіон: Закарпатская Область

PM.exe

EVGENIY » 16 січня 2014, 21:20

Lubocka, у нас прошли вчера!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7599
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 53 раз.
Подякували: 515 раз.
Регіон: Харьковская область

PM.exe

Ikar » 16 січня 2014, 21:22

Lubocka, может не тем пунктом втягивают в казначействе...
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 109
З нами з: 13 січня 2013, 11:18
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Запорожская область

PM.exe

Lubocka » 16 січня 2014, 21:26

Не удивлюсь если не тем, но как доказать что не тем.
3 дня с разными обновками не проходят.

У Вас в поле SK тоже 0?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 37
З нами з: 11 листопада 2012, 16:11
Звідки: Мукачево
Дякував (а): 11 раз.
Подякували: 4 раз.
Регіон: Закарпатская Область

PM.exe

Olenka292 » 16 січня 2014, 21:40

Добрый вечер! Мы вот только в этом году начали пробовать делать "розподилы" в финдокументах. и я не могу понять, как делать розподил из одного котлового счета на несколько регистрационных счетов по КФК?... Судя по тому, как вводятся данные в довидниках, один котловой счет может соответствовать только одному регистарционному?... или я вообще это все делаю не так?.. Подскажите, пожалуйста..

Добавлено (16.01.2014, 21:40)
---------------------------------------------
Или может мы вообще должны делать не розподил а распоряжение?... (Мы городской совет)
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 36
З нами з: 04 січня 2013, 11:24
Звідки: Беляевка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Одесская область

PM.exe

jess » 16 січня 2014, 21:57

EVGENIY написав:всё время меня на одну минуту опережаете
стараюсь wink

Lubocka, або пд зроблені в старій версії і поле DATEDOCU містить дату 30.12.1899, або в казначействі файли імпортують там, де звичайні пд по реєстраційних рахунках 35-ї групи, а потрібно через АРМ "Операціоніста" (там, де зі старої Казни втягували)

Olenka292,
Olenka292 написав:начали пробовать делать "розподилы" в финдокументах. и я не могу понять, как делать розподил из одного котлового счета на несколько регистрационных счетов по КФК
То розподіли чи розпорядження? Якщо все таки розподіли, то у довідник Рахунки (розподіл-дебет) вказується наприклад 3531 з відповідним КФК, а в Рахунки (розподіл-кредит) - наприклад 3541 з відповідним КФК... Скільки рахунків 3541 з однаковим КФК відповідає одному 3531, на стільки й можна набрати в межах одного розподілу.
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

PM.exe

Ikar » 16 січня 2014, 22:00

Lubocka, даже не проверяли какое там поле...все стандартно импротрируеться только не через тот пункт меню что платежи с финансовыми обязательствами

(замудрили малость с кучей почти идентичных меню в новой казне)
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 109
З нами з: 13 січня 2013, 11:18
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Запорожская область

PM.exe

Maryana7506 » 16 січня 2014, 22:48

Якщо розпорядник має ДБ і МБ - чи можна якось схитрити і користуватися однією програмою і лише міняти бюджети (FPO.dbf різні dry )
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 11
З нами з: 10 січня 2014, 22:45
Звідки: Калуш
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Ивано-Франковская Область

PM.exe

jess » 16 січня 2014, 22:52

Maryana7506, FPO.dbf можна й в один об'єднати, але якщо там ще й ступінь розпорядника різний, то це весь час потрібно пам'ятати і міняти... Надійніше напевно все таки розділити ДБ і МБ.
P.S.Хоча я оце пригадую, що не сильно тестував як там кошториси ДБ/МБ разом уживатимуться...
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

PM.exe

EVGENIY » 16 січня 2014, 23:01

jess, если в файле ФПО два одинаковых КПОЛа то на печать не выводит! Нужно прогу ставить в две разные папки и выводить два ярлыка!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7599
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 53 раз.
Подякували: 515 раз.
Регіон: Харьковская область

PM.exe

Maryana7506 » 16 січня 2014, 23:03

jess, ясненько, краще "не придумувати велосипеда" smile
EVGENIYjess,  дякую за те, що спам"ятовуєте вчасно biggrin
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 11
З нами з: 10 січня 2014, 22:45
Звідки: Калуш
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Ивано-Франковская Область

PM.exe

jess » 16 січня 2014, 23:07

EVGENIY, ну от і розібралися
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

PM.exe

Olenka292 » 17 січня 2014, 08:34

Хе-хе..)) так вот в чем дело)) мы, как главный распорядитель средств (местный бюджет) всегда деньги с котловых счетов 3142 на регистрационные 3541 перекидывали путем розподілов.а нужно было делать Розпорядження. Розподіл нужен только для того, чтобы финансировать наших получателей (комупанльные предприятия)? Я правильно понимаю? ... И так как мы, у нас работает, как минимум, весь район)
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 36
З нами з: 04 січня 2013, 11:24
Звідки: Беляевка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Одесская область

PM.exe

yaoleg » 17 січня 2014, 08:50

Olenka292, Розпорядження проводять із групи рахунків 3142 та 3152, а розподіли з 3531 та 3532 smile
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

PM.exe

Olenka292 » 17 січня 2014, 10:43

А де про це можно почитати, що довести нашому казначейству?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 36
З нами з: 04 січня 2013, 11:24
Звідки: Беляевка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Одесская область

PM.exe

loren » 17 січня 2014, 11:13

всем привет,не могу в финдокум РМ поставить котловой счет и из-за этого не работает розпоряжение для МБ,подскажите,что сделать
Аватар користувача
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 16 січня 2013, 12:12
Звідки: Львов
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Львовская Область

PM.exe

jess » 17 січня 2014, 18:40

Olenka292 написав:А де про це можно почитати, що довести нашому казначейству?
п.7.1, 7.2 Порядку казначейського обслуговування МБ... (наказ МФУ №938 від 23/08/12)
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

PM.exe

Alex25 » 20 січня 2014, 08:46

Люди ХЕЛП!!
Пытаемся распечатать финансовые обязательства-подгружаем файлик финансовых обязательств-пишет: "Неможливо загрузити файл помилкова структура або відсутній драйвер"
Кто-то сталкивался?
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 4
З нами з: 13 січня 2014, 16:11
Звідки: Днепропетровск
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Днепропетровская Область

Поперед.Далі



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість