PM.exe

PM.exe

Евгений_ubr » 20 січня 2014, 09:50

Подскажите пожалуйста не могу набрать в Меregam_M кошторис  написано Cannot open file C:(MeregaM-2014)Zzdb.Dbf
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 14
З нами з: 21 січня 2011, 18:36
Звідки: Симферополь
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Крым

PM.exe

tinamar » 20 січня 2014, 10:38

При перегляді і друкові реєстру фінансових зобов"язань у всих графах де вказується дата  не видно повністю: рік 201 а не 2014. Як розширити поля цих граф?
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 457
З нами з: 06 жовтня 2011, 09:39
Звідки: Полтавська область
Дякував (а): 11 раз.
Подякували: 4 раз.
Регіон: Полтавская область

PM.exe

EVGENIY » 20 січня 2014, 19:40

Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7600
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 53 раз.
Подякували: 515 раз.
Регіон: Харьковская область

PM.exe

EVGENIY » 20 січня 2014, 19:41

Евгений, Установите прогу через СЕТАП! И скопируйте файлы которые написаны в интсрукции + файл ФПО.ДБФ и всё будет работать!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7600
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 53 раз.
Подякували: 515 раз.
Регіон: Харьковская область

PM.exe

EVGENIY » 20 січня 2014, 19:43

loren написав:всем привет,не могу в финдокум РМ поставить котловой счет и из-за этого не работает розпоряжение для МБ,подскажите,что сделать
Выставите правильно в НАЛАШТУВАННЯХ рівень свої мережі, у вас повинен бути РІвень мережі - 3, рівень розпорядника - 1!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7600
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 53 раз.
Подякували: 515 раз.
Регіон: Харьковская область

PM.exe

EVGENIY » 20 січня 2014, 19:44

Alex25 написав:Люди ХЕЛП!! Пытаемся распечатать финансовые обязательства-подгружаем файлик финансовых обязательств-пишет: "Неможливо загрузити файл помилкова структура або відсутній драйвер" Кто-то сталкивался?
Все сталкивались, пока не установили БДЕ!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7600
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 53 раз.
Подякували: 515 раз.
Регіон: Харьковская область

PM.exe

1711 » 21 січня 2014, 07:52

Люди добрі, допоможіть не можу набрати розпорядження (сільська рада) видає (Код одкржувача (КПОЛ)відсутній в довіднику рахунків АссDiskr.dbf. А також не знаю, яку довідку змін повинна вибрати в меню кошториси (Зміни кошторису та поміс. плану за довідками Мінфіну чи довідками ГРК? дЯКУЮ, я новачок
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 02 серпня 2012, 21:03
Звідки: Львов
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Львовская Область

PM.exe

tinamar » 21 січня 2014, 11:09

EVGENIY написав:Цитата Alex25 ()Люди ХЕЛП!! Пытаемся распечатать финансовые обязательства-подгружаем файлик финансовых обязательств-пишет: "Неможливо загрузити файл помилкова структура або відсутній драйвер" Кто-то сталкивался?
Все сталкивались, пока не установили БДЕ!
EVGENIY, встановлено БДЕ, пише те ж саме, що саме неприємно, що доки пробний реєстр фінансових набирала, на друк виводилось і роздруковувалось, а зараз  "Неможливо загрузити файл помилкова структура або відсутній драйвер". БДЕ встановлювала не один раз, що робити?

Добавлено (21.01.2014, 11:09)
---------------------------------------------
Цитата avraha
Цитата написав:а у меня все печатает с флешки, кроме финансовых обязательсв. БДЕ установлена. Что делать??? Добавлено (17.01.2014, 22:06) --------------------------------------------- "а проблема была вот в чем: когда я скинула на флешку файл с финанс. обяз. я его переместила в папку и назвала "фін. аванс", короче ЛЮДИ когда работаете с этой программой не используйте букву " і " (ы,s)


Дійсно, проблема була в назві, точніше в літері папки куди експортовані фін. зобов"язання та платіжки. Папка в мене була названа "електроенергІя", перейменувала на "електроенергИя", загрузилось на друк. Саме дивно, що для друку реєстру юридичних, літера і в назві папки була не проблема. Сто разів дивна програма angry , якби не форум, не знайшла б в чому причина. Так це я ще хоч знаю де можна почитати та запитати, а є бухгалтери сільських рад, які за таких проблем з роботою в програмі катають системники в район.
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 457
З нами з: 06 жовтня 2011, 09:39
Звідки: Полтавська область
Дякував (а): 11 раз.
Подякували: 4 раз.
Регіон: Полтавская область

PM.exe

nechivan » 21 січня 2014, 11:17

tinamar, старайтесь вообще при работе в ОС Windows любой версии и разрядности в названиях файлов не использовать особые буквы украинского алфавита - і, ї, є.
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 394
З нами з: 28 жовтня 2011, 19:02
Звідки: Коростень
Дякував (а): 2 раз.
Подякували: 15 раз.
Регіон: Житомирская Область

PM.exe

tinamar » 21 січня 2014, 11:20

nechivan, так це не назва файла, це папка! wink Надалі буду знати
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 457
З нами з: 06 жовтня 2011, 09:39
Звідки: Полтавська область
Дякував (а): 11 раз.
Подякували: 4 раз.
Регіон: Полтавская область

PM.exe

yaoleg » 21 січня 2014, 13:49

1711, По-перше пропишіть в довідку код одержувача, а по-друге вибираємо ГРК smile
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

PM.exe

Maryana7506 » 21 січня 2014, 20:02

підкажіть, що ви писали в довіднику (рахунки-видатки) в полі "назва"??? назву розпорядника коштів чи назву кпк/кфк??? чи ще щось інше?? %)
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 11
З нами з: 10 січня 2014, 22:45
Звідки: Калуш
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Ивано-Франковская Область

PM.exe

yaoleg » 21 січня 2014, 20:27

Maryana7506, можна писати що завгодно!
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

PM.exe

jess » 21 січня 2014, 23:49

tinamar написав:так це не назва файла, це папка!
Так... для розуміння процесу... Це папка, яка задіюється програмою, тому й так трапилось. Для ОС чи будь-яких програм особливо ролі не грає при зверненні до файлу, де трапиться проблемний символ: в назві файлу чи папці, в якій він знаходиться, оскільки звернення йде за шляхом до файлу, який містить і назви папок (в яких файл знаходиться) і назву самого файлу. І українські спеціфічні символи можуть вилізти боком в будь-якому місці (наприклад при спробі дістати з раніше зробленого архіву якийсь файл-документ з такими символами), тому у назвах файлів та папок краще або уникати їх, або заміняти англійськими схожими "i" "e"
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

PM.exe

tinamar » 22 січня 2014, 01:09

jess, спасибі за інформацію, буду знати smile
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 457
З нами з: 06 жовтня 2011, 09:39
Звідки: Полтавська область
Дякував (а): 11 раз.
Подякували: 4 раз.
Регіон: Полтавская область

PM.exe

manek7 » 22 січня 2014, 09:06

а как сделать временный кошторис не подскажите?
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 1
З нами з: 04 лютого 2013, 10:27
Звідки: Луганск
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Луганская Область

PM.exe

smirnov » 22 січня 2014, 10:14

deleted
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 6
З нами з: 24 січня 2013, 16:20
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

PM.exe

Peresmik » 22 січня 2014, 13:46

Допоможіть я зробив все правильно но в казначействі не тягне моє розпорядження що робити

Добавлено (22.01.2014, 13:46)
---------------------------------------------
чому пише після Кфк Кпк у розпорядженні і як це виправити?
Аватар користувача
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 1
З нами з: 09 січня 2013, 09:57
Звідки: Харьков
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Харьковская Область

PM.exe

jess » 22 січня 2014, 14:43

Peresmik написав:Допоможіть я зробив все правильно но в казначействі не тягне моє розпорядження що робити
Варіантів маса... уточніть на якому етапі не тягне: не імпортується чи не береться не облік, яку помиклу у казначействі пише?

Добавлено (22.01.2014, 14:43)
---------------------------------------------
Peresmik написав:чому пише після Кфк Кпк у розпорядженні і як це виправити
не дуже зрозумів проблему... але мабуть треба копати в сторону Довідники - Бюджети, перевіряти там.
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

PM.exe

cerpen » 22 січня 2014, 20:35

Допоможіть, будь-ласка,  розібратись з довідками для казначейства. В програмі я знайшла:

1) КОШТОРИС на 2014 рік,
2) помісячний план асигнувань ... на 2014рік, 
3) Зведення показників по спецфонду на 2014 рік.

А які мають бути бланки (які додатки і до якого наказу 938 ? чи 57 ?):

4)РОСПИС на 2014 рік,
5)помісячний роспис на 2014 рік.

Що ви подаєте в казначейство?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 18
З нами з: 13 січня 2014, 21:27
Звідки: Одесса
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Одесская Область

Поперед.Далі



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість