PM.exe

PM.exe

denchik » 15 липня 2014, 16:44

QWERTY написав:Перевірити правильність реквізитів. Програмам рахує контрольний розряд рахунку, а він у вас реально НЕВІРНИЙ
Рахунок надав банк, виходить треба вирішувати це питання з банком.
Дякую за допомогу.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 11 березня 2013, 12:41
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская область

PM.exe

Котёнок05 » 16 липня 2014, 09:07

Добрый день! после переустановки Windows не получается распечатать платёжки, скачали папку BDE, но файл не запускается. Помогите пожалуйста, нужно очень срочно!
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 65
З нами з: 22 березня 2012, 10:14
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Луганская область

PM.exe

yaoleg » 16 липня 2014, 12:27

Котёнок05, скачайте BDE із сайту ДКСУ smile
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

PM.exe

Котёнок05 » 16 липня 2014, 14:13

BDE скачали с сайта УДКСУ, но файл set up не запускается. что делать?
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 65
З нами з: 22 березня 2012, 10:14
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Луганская область

PM.exe

QWERTY_ubr » 16 липня 2014, 14:58

Котёнок05 написав:BDE скачали с сайта УДКСУ, но файл set up не запускается. что делать?
Якщо Він7 спробувати з правами адміна запустити
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 71
З нами з: 28 листопада 2010, 23:48
Звідки: Коростышев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Житомирская Область

PM.exe

Котёнок05 » 16 липня 2014, 17:03

"з правами адміна запустити" можно поподробнее? я скачала BDE с сайта ДКСУ, сохранили папку на диске рядом с папкой "мережа", запускаем файл и всё равно ничего не получается , в казначействе ничем помочь не могут, может мы что-то не так делаем?
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 65
З нами з: 22 березня 2012, 10:14
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Луганская область

PM.exe

yaoleg » 16 липня 2014, 17:33

Котёнок05, скачайте цей архів і спробуйте встановити один із двох(один 32-х розрядний інший 64) smile
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

PM.exe

Котёнок05 » 17 липня 2014, 13:15

Архив скачали, приложение запустилось. спасибо огромное!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 65
З нами з: 22 березня 2012, 10:14
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Луганская область

PM.exe

Лисичка » 12 серпня 2014, 07:47

Доброго дня.Встановила оновлення РМ.ехе від 08.08.14р версія v.1.3.5.40 при спробі роздрукувати зміни до кошторису видає помилку неможливо роздрукувати файл помилкова структура або невірні дані. До встановлення оновлення все друкувалося.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 33
З нами з: 12 травня 2014, 09:07
Звідки: Гадяч
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Полтавская Область

PM.exe

mamochka » 12 серпня 2014, 11:16

вношу реквізити на ВЗ 1,5% з кодом ЄДРПОУ як на ПДФО 15%, видає що вже фін на даний код ЄДРПОУ вже зареєстровані........але ж рахунки на ВЗ  і ПДФО різні...................у фін. їх сумувати?
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 344
З нами з: 29 січня 2014, 14:18
Дякував (а): 5 раз.
Подякували: 0 раз.

PM.exe

ProBuh » 13 серпня 2014, 06:12

Лисичка, В мене теж не друкує і ще є багато глюків яких не було в попередній версії.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 12
З нами з: 10 січня 2012, 19:41
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

PM.exe

yaoleg » 13 серпня 2014, 06:48

Лисичка, Для оновлення структури файлiв "Iншi надходження (доходи, фiнансування)" (zmnvf_14.dbf, zmnvg_14.dbf) необхiдно одноразово виконати модуль MdstDoh.exe.
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

PM.exe

ProBuh » 13 серпня 2014, 07:50

yaoleg, я запускав даний файл на win7 не запускаэться а на winxp відкривається досівське вікно пару секунд постоїть і закривається. Раніше при запуску файлу  MDSTRUPM.EXE з попереднього оновлення писало йде оновлення структури а при запуску MDSTDOH.EXE такого не пише.

Добавлено (13.08.2014, 08:50)
---------------------------------------------
Я провів дослідження: поставив з нуля нову версію програми, вніс всі реквізити і набрав довідку на зміни. При друці "неможливо загрузити файл ... ".
бібліотеки BDE 5.01 і VFP 9.0 поставлені.

Значить помилка в програмі.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 12
З нами з: 10 січня 2012, 19:41
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

PM.exe

yaoleg » 13 серпня 2014, 18:33

VitProff, потрібно скопіювати папку з програмою на інший комп і там вже виконати файл MDSTDOH.EXE  smile
До речі Windows 7 - яка розрядність ОС?
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

PM.exe

Winse » 13 серпня 2014, 18:46

yaoleg, Подскажите пожалуйста как в программе набрать платежку для відновлення касових без юр. и фин.зобов или с КЕКВ 0000
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 25
З нами з: 08 лютого 2014, 16:32
Звідки: Днепрорудное
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Запорожская Область

PM.exe

yaoleg » 13 серпня 2014, 18:57

Winse
Для перегляду та завантаження файлів реєструйтеся на сайті.
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

PM.exe

Весна3746 » 14 серпня 2014, 10:48

Почему после последнего обновления я не могу сохранить"Розпорядження (МБ)" отвечает Date tupe mismatch, ведь до обновления все сохранялось, записывалось и распечатывалось.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 21 березня 2014, 16:14
Звідки: Харьков
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Харьковская Область

PM.exe

Танюшка » 14 серпня 2014, 10:55

Що це може бути, після оновлення в платіжних документах при завантажені пише "неможливо загрузити файл помилкова структура"?
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 34
З нами з: 29 серпня 2011, 10:27
Звідки: Николаев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Николаевская Область

PM.exe

Beti » 14 серпня 2014, 11:02

У меня после обновления "загальний фонд" стал давать "код коштів 0" (раньше было 01). Как это исправить?
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 63
З нами з: 20 вересня 2013, 14:16
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

PM.exe

yaoleg » 14 серпня 2014, 12:43

Beti, нічого не потрібно виправляти, все правильно. 0 - ЗФ (колишній 1), 1 - СФ (колишній 7)
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

Поперед.Далі



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість