Програма Payments

Re: Тут викладаємо оновлення програми Payments (фіндокументи)

goa » 12 січня 2019, 14:30

Карина2 написав:версія 60 , проблема сформувати платіжне доручення, пише неможливо загрузити файл

у мене також. Чому?
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 12
З нами з: 17 лютого 2011, 15:29
Звідки: Харьков
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 2 раз.
Регіон: Харьковская Область

Re: Тут викладаємо оновлення програми Payments (фіндокументи)

EVGENIY » 14 січня 2019, 10:12

goa написав:
Карина2 написав:версія 60 , проблема сформувати платіжне доручення, пише неможливо загрузити файл

у мене також. Чому?

Тому що ви пропустили оновлення одне! Треба ось цей файлік розпакувати в папку з програмою!
Для перегляду та завантаження файлів реєструйтеся на сайті.
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 8429
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 90 раз.
Подякували: 983 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Програма Payments

Vombat » 14 січня 2019, 10:16

Версія 60. На дорученні не друкується знизу текст з *.
Казна каже, що це обов'язково. Підкажіть як його додати?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 13
З нами з: 28 березня 2017, 15:05
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 2 раз.
Регіон: Днепропетровская область

Re: Програма Payments

Кузя » 14 січня 2019, 13:51

При друку на бланку кошторису не виводиться найменування міста, району області.
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 206
З нами з: 09 листопада 2012, 15:00
Звідки: Рівне
Дякував (а): 20 раз.
Подякували: 5 раз.
Регіон: Ровенская область

Re: Програма Payments

kostenko.d.n@ukr.net » 14 січня 2019, 13:55

EVGENIY написав:
kostenko.d.n@ukr.net написав:Добрый день. Подскажите, пожалуйста, после создания архивной копии документов в программе Финдокументы, при попытке зайти в какой-либо раздел постоянно пишет: Файл.....dbf не знайдено! Перевірте його існування в папці....NDI. Но все файлы, которые программа пишет есть в папке NDI. На компе стоит Windows 10 64bit. В чем может быть проблема, может кто-то сталкивался с подобной ситуацией? Пробывали установить программу с нуля, но результат тот же. За ранее спасибо.

Кажется мне вы не договариваете! Вы ставите на новую виндовс програму которая там никогда не стояла! Вам нужно доустановить БДЕ 

Спасибо за ответ. Программа уже там стояла. Выяснил, проблема была не в БДЕ а с Фокспро, скачал библиотеку фокспро и все заработало.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 10 січня 2019, 15:49
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Програма Payments

Vombat » 14 січня 2019, 14:38

Vombat написав:Версія 60. На дорученні не друкується знизу текст з *.
Казна каже, що це обов'язково. Підкажіть як його додати?

Відповім сам собі ))
Замінив РМ.ехе версії 60 на 55. Зірочка і текст з'явився, наче коректно з даними працює.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 13
З нами з: 28 березня 2017, 15:05
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 2 раз.
Регіон: Днепропетровская область

Re: Програма Payments

EVGENIY » 14 січня 2019, 14:41

Vombat написав:Версія 60. На дорученні не друкується знизу текст з *.
Казна каже, що це обов'язково. Підкажіть як його додати?

ніяк не додати, як тільки це додали через пару тижнів казна сама видалила! ВАШІ КАЗНАЧЕЇ ЩОСЬ ПРОСПАЛИ!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 8429
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 90 раз.
Подякували: 983 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Програма Payments

EVGENIY » 14 січня 2019, 14:42

Vombat написав:
Vombat написав:Версія 60. На дорученні не друкується знизу текст з *.
Казна каже, що це обов'язково. Підкажіть як його додати?

Відповім сам собі ))
Замінив РМ.ехе версії 60 на 55. Зірочка і текст з'явився, наче коректно з даними працює.

це не вірне рішення! Зірочка прибрана офіційно казначейством!! Те що ви зробили це не вихід!!!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 8429
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 90 раз.
Подякували: 983 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Програма Payments

Vombat » 14 січня 2019, 14:47

Розумію, що не вірне рішення.
Нам казна каже, що у них розпоряджень та наказів з цього приводу не було і ми повинні подавати з *.
Може знаєте яким це наказом чи ще чимось регулюється та показав би їм?
PS. запитання до всіх: у когось теж вимагають наявність * внизу доручення чи друкуєте без неї?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 13
З нами з: 28 березня 2017, 15:05
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 2 раз.
Регіон: Днепропетровская область

Re: Програма Payments

EVGENIY » 14 січня 2019, 15:26

Vombat написав:Розумію, що не вірне рішення.
Нам казна каже, що у них розпоряджень та наказів з цього приводу не було і ми повинні подавати з *.
Може знаєте яким це наказом чи ще чимось регулюється та показав би їм?
PS. запитання до всіх: у когось теж вимагають наявність * внизу доручення чи друкуєте без неї?

Ця програма розроблена ДКСУ як ви думаєте хто розумніший? Ваші казначеї? Чи казначеї які в їх вищому органі? Вся країна без зірочок, а ваші з зірочками!!! Хай вони або ви зателефонуйте на горячу лінію!!!! На форумі до речі про це писали ще коли це відбувалось то поставили то прибрали!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 8429
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 90 раз.
Подякували: 983 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Програма Payments

СРЦСССДМ » 15 січня 2019, 08:48

Підскажіть будь ласка, оновлення я встановила,все працює, а в казначействі кажуть , що необхідно у них взять іще якісь три файли і вкинуть у папку Мережа.Що це за файли і для чого вони, адже і без них все працює.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 4
З нами з: 17 квітня 2018, 08:40
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Днепропетровская область

Re: Програма Payments

yan4ik.rv » 15 січня 2019, 09:27

Доброго дня. При створенні платіжного доручення неможливо зайти у перегляд та вибір фінансового зобов'язання. Видає помилку "Неможливо загрузити файл помилкова структура". В чому проблема може бути?
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 6
З нами з: 21 березня 2018, 13:02
Дякував (а): 3 раз.
Подякували: 8 раз.
Регіон: Ровенская область

Re: Програма Payments

EVGENIY » 15 січня 2019, 09:48

СРЦСССДМ написав:Підскажіть будь ласка, оновлення я встановила,все працює, а в казначействі кажуть , що необхідно у них взять іще якісь три файли і вкинуть у папку Мережа.Що це за файли і для чого вони, адже і без них все працює.

Ну мабуть файли довідників! Якщо у вас назва КЕКВ 2275 нова то ви оновили їх!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 8429
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 90 раз.
Подякували: 983 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Програма Payments

Buchalter_Lviv » 15 січня 2019, 10:47

Доброго дня. Ввели загальний фонд кошторису, при введенні спеціального фонду вибиває, що КЕКВ вже є. Раніше все було ок, може хтось стикався і вирішив проблему?

Знімок екрану https://dropmefiles.com/Cbvsw
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 3
З нами з: 10 січня 2019, 16:44
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Львовская область

Re: Програма Payments

yan4ik.rv » 15 січня 2019, 11:03

Buchalter_Lviv написав:Доброго дня. Ввели загальний фонд кошторису, при введенні спеціального фонду вибиває, що КЕКВ вже є. Раніше все було ок, може хтось стикався і вирішив проблему?

Знімок екрану https://dropmefiles.com/Cbvsw

Коли Ви вводите кошторис по загальному фонду по відповідному КЕКВ, то в тому ж віконечку у відповідному рядку маєте проставити і спецфонд.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 6
З нами з: 21 березня 2018, 13:02
Дякував (а): 3 раз.
Подякували: 8 раз.
Регіон: Ровенская область

Re: Програма Payments

Buchalter_Lviv » 15 січня 2019, 11:34

yan4ik.rv написав:
Buchalter_Lviv написав:Доброго дня. Ввели загальний фонд кошторису, при введенні спеціального фонду вибиває, що КЕКВ вже є. Раніше все було ок, може хтось стикався і вирішив проблему?

Знімок екрану https://dropmefiles.com/Cbvsw

Коли Ви вводите кошторис по загальному фонду по відповідному КЕКВ, то в тому ж віконечку у відповідному рядку маєте проставити і спецфонд.

Дякую! Однак, проблема у тому, що загальний фонд у нас - помісячний кошторис, а спецфонд - річний. Таке введення не допомогає.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 3
З нами з: 10 січня 2019, 16:44
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Львовская область

Re: Програма Payments

EVGENIY » 15 січня 2019, 11:39

Buchalter_Lviv написав:
yan4ik.rv написав:
Buchalter_Lviv написав:Доброго дня. Ввели загальний фонд кошторису, при введенні спеціального фонду вибиває, що КЕКВ вже є. Раніше все було ок, може хтось стикався і вирішив проблему?

Знімок екрану https://dropmefiles.com/Cbvsw

Коли Ви вводите кошторис по загальному фонду по відповідному КЕКВ, то в тому ж віконечку у відповідному рядку маєте проставити і спецфонд.

Дякую! Однак, проблема у тому, що загальний фонд у нас - помісячний кошторис, а спецфонд - річний. Таке введення не допомогає.

не вигадуйте! У всіх в тому числі і вас кошторис РІЧНИЙ! А помісячно то план асигнувань!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 8429
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 90 раз.
Подякували: 983 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Програма Payments

SES1 » 15 січня 2019, 13:00

almonds написав:чому не можу вибрати зі списку фінансових зобов'язань?

Ви вже впорались з цим? Яка була проблема, скажіть, будь ласка?
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 6
З нами з: 15 січня 2019, 12:41
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Львовская область

Re: Програма Payments

EVGENIY » 15 січня 2019, 13:05

SES1 написав:
almonds написав:чому не можу вибрати зі списку фінансових зобов'язань?

Ви вже впорались з цим? Яка була проблема, скажіть, будь ласка?

viewtopic.php?f=114&t=2834&p=94922#p94863
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 8429
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 90 раз.
Подякували: 983 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Програма Payments

SES1 » 15 січня 2019, 15:34

EVGENIY написав:
SES1 написав:
almonds написав:чому не можу вибрати зі списку фінансових зобов'язань?

Ви вже впорались з цим? Яка була проблема, скажіть, будь ласка?

viewtopic.php?f=114&t=2834&p=94922#p94863

Не допомагає. Вискакує "Неможливо загрузити файл, помилкова структура файлу"
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 6
З нами з: 15 січня 2019, 12:41
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Львовская область

Поперед.Далі



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість