Програма Payments

Re: Програма Payments

lenokkovalenko » 03 листопада 2016, 14:19

natali86 написав:Оновила програму,а потім і оновила довідник NDI,але кфк так и не змінилися,тепер тільки трьохзначні,а не 010116,070101 і тд..Що ще цій програмі зробити?

Як Ви вирішили дану проблему зі зниклими КФК. В мене також виникла така проблема, при формуванні довідок на зміни до кошторису, програма не баче нашого КФК 130203. Папку NDI всі папки оновила. При перегляді файлів KLVID_MD та kpk_kfk в папці ці КФК присутні, але програма чомусь не баче. Буду вдячна якщо опишите вирішення даного питання.
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 26
З нами з: 24 липня 2013, 08:44
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Полтавская область

Re: Програма Payments

EVGENIY » 03 листопада 2016, 14:22

EVGENIY написав:Может у кого то ещё такое будет вот решение:
В папке НДИ файл KLVID_MB.DBF переименуйте в KLVID.DBF он спросит заменить выбирайте ЗАМЕНИТЬ!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7608
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 54 раз.
Подякували: 519 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Програма Payments

lenokkovalenko » 07 листопада 2016, 13:15

EVGENIY написав:
EVGENIY написав:Может у кого то ещё такое будет вот решение:
В папке НДИ файл KLVID_MB.DBF переименуйте в KLVID.DBF он спросит заменить выбирайте ЗАМЕНИТЬ!


Дякую! Допомогло, але довелось видаляти файл попередній КLVID.DBF, бо не зберігалось з заміною, а пропонувало задати нове ім"я. Чи вплине це на роботу прграми, невідомо, але поки що все працює.
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 26
З нами з: 24 липня 2013, 08:44
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Полтавская область

Re: Програма Payments

EVGENIY » 07 листопада 2016, 13:18

lenokkovalenko написав:
EVGENIY написав:
EVGENIY написав:Может у кого то ещё такое будет вот решение:
В папке НДИ файл KLVID_MB.DBF переименуйте в KLVID.DBF он спросит заменить выбирайте ЗАМЕНИТЬ!


Дякую! Допомогло, але довелось видаляти файл попередній КLVID.DBF, бо не зберігалось з заміною, а пропонувало задати нове ім"я. Чи вплине це на роботу прграми, невідомо, але поки що все працює.

Треба було програму закрити, а потім перейменовувати! Якщо файл КLVID.DBF оригінальний то програма буде нормально працювати! Якщо вже працює то тим більше, що все нормально!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7608
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 54 раз.
Подякували: 519 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Програма Payments

eMelya » 10 листопада 2016, 11:30

Доброго дня! В чому може бути проблема? Після перенесення Мережа на інший комп'ютер (Winndows XP SP3) всі дані в базах програми відображаються не коректно (кирилиця відсутня, одні символи)
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 1949
З нами з: 06 березня 2013, 01:42
Звідки: Кременчук
Дякував (а): 13 раз.
Подякували: 47 раз.
Регіон: Полтавская область

Re: Програма Payments

EVGENIY » 10 листопада 2016, 11:44

eMelya написав:Доброго дня! В чому може бути проблема? Після перенесення Мережа на інший комп'ютер (Winndows XP SP3) всі дані в базах програми відображаються не коректно (кирилиця відсутня, одні символи)

В системі мабуть шрифтів не вистачає, можна інсталювати офіс 2003 а потім видалити! Якщо я вірно пам'ятаю, можливо це не Мережі стосувалось. але можливо що і її  :7:
А БДЕ встановлювали? Можливо там обрано кодування яке не по замовчуванню! Деякі програми вимагають інші кодування і можливо змінювали!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7608
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 54 раз.
Подякували: 519 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Програма Payments

eMelya » 10 листопада 2016, 11:52

EVGENIY написав:
eMelya написав:Доброго дня! В чому може бути проблема? Після перенесення Мережа на інший комп'ютер (Winndows XP SP3) всі дані в базах програми відображаються не коректно (кирилиця відсутня, одні символи)

В системі мабуть шрифтів не вистачає, можна інсталювати офіс 2003 а потім видалити! Якщо я вірно пам'ятаю, можливо це не Мережі стосувалось. але можливо що і її  :7:
А БДЕ встановлювали? Можливо там обрано кодування яке не по замовчуванню! Деякі програми вимагають інші кодування і можливо змінювали!

Дякую! Зараз попробуємо. Проблема ще в тому, що мені подзвонили із цим запитанням, я його тут задав (хоча пропонував самим його написати)  Прийшлося бути посередником :52:
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 1949
З нами з: 06 березня 2013, 01:42
Звідки: Кременчук
Дякував (а): 13 раз.
Подякували: 47 раз.
Регіон: Полтавская область

Re: Програма Payments

EVGENIY » 10 листопада 2016, 12:25

eMelya написав:
EVGENIY написав:
eMelya написав:Доброго дня! В чому може бути проблема? Після перенесення Мережа на інший комп'ютер (Winndows XP SP3) всі дані в базах програми відображаються не коректно (кирилиця відсутня, одні символи)

В системі мабуть шрифтів не вистачає, можна інсталювати офіс 2003 а потім видалити! Якщо я вірно пам'ятаю, можливо це не Мережі стосувалось. але можливо що і її  :7:
А БДЕ встановлювали? Можливо там обрано кодування яке не по замовчуванню! Деякі програми вимагають інші кодування і можливо змінювали!

Дякую! Зараз попробуємо. Проблема ще в тому, що мені подзвонили із цим запитанням, я його тут задав (хоча пропонував самим його написати)  Прийшлося бути посередником :52:

ААааа, тоді навпевно що не встановили БДЕ! Та визуалфокспро!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7608
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 54 раз.
Подякували: 519 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Програма Payments

eMelya » 10 листопада 2016, 13:35

EVGENIY написав:ААааа, тоді навпевно що не встановили БДЕ! Та визуалфокспро!

Візуал фокспро сказали що встановили, а от з БДЕ можливо проблема. Вашу відповідь передав, більше не перезвонювали, можливо все вирішилося. Ще раз дякую.
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 1949
З нами з: 06 березня 2013, 01:42
Звідки: Кременчук
Дякував (а): 13 раз.
Подякували: 47 раз.
Регіон: Полтавская область

Re: "РБюджет"

Bootsik » 14 листопада 2016, 16:12

Проведите Ликбез
1) Как удалить MeregaM , запустили UNWISE , открывается обзор папок имя файла Install в корне программы ничего не находит
2) Как сделать архив или резервную копию всех данных , для последующего восстановления? Например переустановили Windows , как поднять данные без потери?
Спасибо!
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 15
З нами з: 14 листопада 2016, 16:07
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Сумская область

Re: "РБюджет"

EVGENIY » 15 листопада 2016, 09:32

Bootsik написав:Проведите Ликбез
1) Как удалить MeregaM , запустили UNWISE , открывается обзор папок имя файла Install в корне программы ничего не находит
2) Как сделать архив или резервную копию всех данных , для последующего восстановления? Например переустановили Windows , как поднять данные без потери?
Спасибо!

1) Удалить папку MeregaM
2) Скопировать папку MeregaM куда угодно (флешка, архив в облако)! Но новой винде установить БДЕ Фокспро скопировать папку мережаМ на диск Д сделать ярлык pm.exe и работать в программе дальше, все данные останутся!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7608
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 54 раз.
Подякували: 519 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Програма Payments

Bootsik » 15 листопада 2016, 09:49

Спасибо:) . Но согласитесь Приложение UNWISE , но не работает
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 15
З нами з: 14 листопада 2016, 16:07
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Сумская область

Re: Програма Payments

EVGENIY » 15 листопада 2016, 09:59

Bootsik написав:Спасибо:) . Но согласитесь Приложение UNWISE , но не работает

Возможно вы не через СЕТАП устанавливали, или после установки через сетап переименовывали папку или переносили папку мережаМ на другой диск! Вариантов много!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7608
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 54 раз.
Подякували: 519 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Програма Payments

qwir » 30 листопада 2016, 11:15

На сайті Казначейства з'явилося нове оновлення від 29.11.2016, але щось не завантажується (пише перерваний архів). На сайті розмір всього 256 КБ. Попереднє від 25.11.2016 завантажилось і встановилось без проблем. Тепер може хоч в грудні Казначейство не буде вимагати довідки про зміни в Ехсel.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 21
З нами з: 20 січня 2015, 12:43
Звідки: Яготин
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

Re: Програма Payments

qwir » 30 листопада 2016, 11:31

Вірніше, не перерваний, а пошкоджений архів.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 21
З нами з: 20 січня 2015, 12:43
Звідки: Яготин
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

Re: Програма Payments

EVGENIY » 30 листопада 2016, 13:09

qwir написав:Вірніше, не перерваний, а пошкоджений архів.

Ага, архів пошкоджений! Я вже і новини зробив! :((( Почекаємо!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7608
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 54 раз.
Подякували: 519 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Програма Payments

qwir » 30 листопада 2016, 14:36

Вже архів поправили. Встановлюється без проблем. Але не помітила ніякої різниці між шостим оновленням від 25.11.2016 і шостим оновленням від 29.11.2016. Можливо в розподілах якісь суттєві зміни, але прокоментувати не можу, бо ними не користуюся.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 21
З нами з: 20 січня 2015, 12:43
Звідки: Яготин
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

Re: Програма Payments

Баченко Виктория » 05 грудня 2016, 11:45

Підкажіть будь ласка, як поставить в Рахунках-видатках код коштів 0. не зберігається!
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 4
З нами з: 05 грудня 2016, 11:41
Звідки: Украина, Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Програма Payments

EVGENIY » 05 грудня 2016, 13:39

Баченко Виктория написав:Підкажіть будь ласка, як поставить в Рахунках-видатках код коштів 0. не зберігається!

Установите правильно точечку и проверте МФО и опишите что программа выдаёт!
Для перегляду та завантаження файлів реєструйтеся на сайті.
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7608
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 54 раз.
Подякували: 519 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Програма Payments

Баченко Виктория » 06 грудня 2016, 08:40

У моїй програмі немає точечок(
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 4
З нами з: 05 грудня 2016, 11:41
Звідки: Украина, Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Поперед.Далі



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей