Програма Payments
Re: Програма Payments
А перейменував klvid_mb?
vikosok написав:А в мене після тестового оновлення довідник чомусь не зберігає. Підкажіть, будь-ласка, що робити????
А перейменував klvid_mb?
-
Квартирант
- Дякував (а): 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
- Регіон: Киев
А нові КФК в довідник самі добавляємо?Я думала що вони підтянуться з новим оновленням?
-
Мандрівник
- Дякував (а): 0 раз.
У мене в папці NDI існує два файли Klvid.dbf i KLVID_MB.DBF. При перейменуванні KLVID_MB.DBF на KLVID.DBF пише, що файл з таким іменем вже існує.
gssppvv написав:vikosok написав:А в мене після тестового оновлення довідник чомусь не зберігає. Підкажіть, будь-ласка, що робити????
А перейменував klvid_mb?
У мене в папці NDI існує два файли Klvid.dbf i KLVID_MB.DBF. При перейменуванні KLVID_MB.DBF на KLVID.DBF пише, що файл з таким іменем вже існує.
-
Квартирант
на 59 сторінці є інструкція
swetlanatchokowa написав:А нові КФК в довідник самі добавляємо?Я думала що вони підтянуться з новим оновленням?
на 59 сторінці є інструкція
-
Новачок
-
Новачок
- Регіон: Донецкая область
Спасибо, я ночью пробовал это обновление.
1-й и 2-й пункт исправили.
А вот по 3-ему пункту хоть уже и отображает при выборе через три точечки правильные цифры, но в "Довідники" - "Програми (МБ)" перестали заноситься данные. При нажатии на "Ок" ничего не происходит и новая строчка не добавляется.
Можно только отредактировать текущую запись.
yaoleg написав:Вже є тестове оновлення в якому багато недоліків усунено, можете спробувати.
http://rgho.st/7kXlfQbFs
Спасибо, я ночью пробовал это обновление.
1-й и 2-й пункт исправили.
А вот по 3-ему пункту хоть уже и отображает при выборе через три точечки правильные цифры, но в "Довідники" - "Програми (МБ)" перестали заноситься данные. При нажатии на "Ок" ничего не происходит и новая строчка не добавляется.
Можно только отредактировать текущую запись.
В мене після оновлення, в довідник коди нормально додаються.
Але, сьогодні вже знову випустили чергове ТЕСТОВЕ оновлення...
http://rgho.st/7jSQhlLZP
Але, сьогодні вже знову випустили чергове ТЕСТОВЕ оновлення...
Що саме змінено
05.01.2017
поправив юрки. фінки ПД під ПЦМ
- реєстрація документів
- формування транспортних файлів
- формування друкованих форм
оновив довідники на 2017
06.01.2017
поправив друковані форми кошториси
http://rgho.st/7jSQhlLZP
все равно не вносит.
печально.
а в старой версии (в той, которая сейчас висит на сайте ДКСУ) вносит.
печально.
а в старой версии (в той, которая сейчас висит на сайте ДКСУ) вносит.
-
Квартирант
все, я разобрался.
Спасибо yaoleg, ваш скрин натолкнул на решение :)
У кого не вносит в Довідники" - "Програми (МБ)" данные, значит у тех неправильный файл Pklvidmb.dbf в папке НДИ.
Я уже не буду разбираться с какого обновления это пошло, но суть в том, что правильный файл Pklvidmb.dbf изначально имеет всего ТРИ строчки, а не девять как было у меня. Притом что некоторые строчки имели в названии абракадабру. Помимо этого сама структура файла была не верная.
Я скачал чистый инсталл Payments и установил его, стянул оттуда файл Pklvidmb.dbf и положил в папку НДИ своей рабочей программы.
И все чудесно теперь вносится.
Кстати заметил что в чистом инсталле файл Klvid.dbf хоть и древненький, но все же имеет правильную структуру и наполнение (в отличии от файла Klvid.dbf, который выкладывается в отдельных архивах в обновленных довидниках НДИ).
З.Ы. при желании, администраторы сайта могут как то прикрепить правильные файлы Pklvidmb.dbf и Klvid.dbf для облегчения работы с программой Payments :)
Спасибо yaoleg, ваш скрин натолкнул на решение :)
У кого не вносит в Довідники" - "Програми (МБ)" данные, значит у тех неправильный файл Pklvidmb.dbf в папке НДИ.
Я уже не буду разбираться с какого обновления это пошло, но суть в том, что правильный файл Pklvidmb.dbf изначально имеет всего ТРИ строчки, а не девять как было у меня. Притом что некоторые строчки имели в названии абракадабру. Помимо этого сама структура файла была не верная.
Я скачал чистый инсталл Payments и установил его, стянул оттуда файл Pklvidmb.dbf и положил в папку НДИ своей рабочей программы.
И все чудесно теперь вносится.
Кстати заметил что в чистом инсталле файл Klvid.dbf хоть и древненький, но все же имеет правильную структуру и наполнение (в отличии от файла Klvid.dbf, который выкладывается в отдельных архивах в обновленных довидниках НДИ).
З.Ы. при желании, администраторы сайта могут как то прикрепить правильные файлы Pklvidmb.dbf и Klvid.dbf для облегчения работы с программой Payments :)
Прикріпив довідники 

Для перегляду та завантаження файлів реєструйтеся на сайті.
Дуже дякую, допомогло. Двідник зберігається, але є інша проблема: при спробі внести та зберегти кошторис, план асигнувань зявляється повідомлення про помилку. Може і з цим допоможете розібратися? Буду вдячна.
yaoleg написав:Прикріпив довідники
Дуже дякую, допомогло. Двідник зберігається, але є інша проблема: при спробі внести та зберегти кошторис, план асигнувань зявляється повідомлення про помилку. Може і з цим допоможете розібратися? Буду вдячна.

-
Квартирант
Встановіть "чисту" програму, а потім поновіть. Або завантажте архів із програмою на файлообмінник і надішліть мені посилання. Спробою розібратися, що саме не так.
-
Квартирант
-
Мандрівник
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей