Програма Payments

Програма Payments

mushenya » 14 січня 2014, 22:33

справа біля останнього поля "Інші надходження" є кнопка, по якій можна нажати але в мене видаэ помилку "is nod a valid integer value" Что она значит не могу понять. Допоможіть будь-ласка розібратися.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 14 січня 2014, 22:12
Звідки: Днепропетровск
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Днепропетровская Область

Програма Payments

jess » 14 січня 2014, 22:49

mushenya, зміг відтворити цю помилку, якщо не заповнювати вгорі КФК і т.д., тобто спершу потрібно вказати всі параметри, для яких вносяться суми, а потім уже натискати на ту кнопку. Якщо у вас інший варіант - тоді не знаю.
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

Програма Payments

N@t@sh@ » 15 січня 2014, 11:34

Коллеги, подскажите, пожалуйста, программа выдает ошибку при заполнении кошториса- "Код одержувача  (КПОЛ) відсутній в довіднику мережі FPO.dbf".
где взять довідник?
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 4
З нами з: 14 січня 2014, 17:34
Звідки: Севастополь
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Севастополь

Програма Payments

Радистка_Кэт » 15 січня 2014, 11:36

Нужно проверить код Главного казначейства в довиднике мережи.
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2211
З нами з: 20 вересня 2012, 19:18
Звідки: Киев
Дякував (а): 40 раз.
Подякували: 19 раз.
Регіон: Киев

Програма Payments

N@t@sh@ » 15 січня 2014, 11:39

А он у меня пустой :(. подскажите, а файлик ФПО, только казначейство дает или можно где-то скачать?
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 4
З нами з: 14 січня 2014, 17:34
Звідки: Севастополь
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Севастополь

Програма Payments

Радистка_Кэт » 15 січня 2014, 11:52

надо поставить.

У меня был неправильный - и поэтому не подтягивало данные из FPO
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2211
З нами з: 20 вересня 2012, 19:18
Звідки: Киев
Дякував (а): 40 раз.
Подякували: 19 раз.
Регіон: Киев

Програма Payments

Алёнка6719 » 15 січня 2014, 12:19

Подскажите пожалуйста, файл ФПО можно где-то скачать?
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 12
З нами з: 08 січня 2014, 09:30
Звідки: Донецк
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Донецкая Область

Програма Payments

N@t@sh@ » 15 січня 2014, 12:27

Алёнка6719,  я звонила в Казначейство, обещали выслать, но сказали, что вышестоящая должна выдать
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 4
З нами з: 14 січня 2014, 17:34
Звідки: Севастополь
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Севастополь

Програма Payments

Алёнка6719 » 15 січня 2014, 15:20

Жаль, что надо обращаться в казначейство, я думала можно просто скачать из интернета  и все

Добавлено (15.01.2014, 15:20)
---------------------------------------------
Подскажите пожалуйста, никогда раньше в "Мереже" не вводили кошториси. Набираем кошторис а он не сохраняется, что делать?
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 12
З нами з: 08 січня 2014, 09:30
Звідки: Донецк
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Донецкая Область

Програма Payments

natashechka » 15 січня 2014, 15:40

Здравствуйте! помогите, не могу удалить розподилы.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 14 січня 2014, 14:22
Звідки: Дзержинск
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Донецкая Область

Програма Payments

Джулианна » 15 січня 2014, 17:26

Допоможіть!В мене всі поновлення стоять, но кудись пропала строчка в довіднику "Рахунки розподіл кредит" тепер я не можу ввести розпорядження.
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 88
З нами з: 26 жовтня 2011, 16:21
Звідки: Винница
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Винницкая Область

Програма Payments

MotorInHead » 15 січня 2014, 17:55

Скиньте файл ТТ2Svr (как то так) из старой мережи в обновленную. Но это если вы создавали новую папку и в ней производили все обновления, если же этот файл пустой, то заполните Настройки (кнопка сразу над бюджетом) и правильно укажите уровень распорядителя.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 12
З нами з: 11 січня 2014, 15:54
Звідки: Каховка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Херсонская Область

Програма Payments

benedict » 15 січня 2014, 18:23

Из чего необходимо  начинать функцию вводения кошториса по местному бюджету в программе мережа? Из индивидуального,или зведеного?  Что обозначает функция "розпис" в кошторисах? или начинать с роспису?
Аватар користувача
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 6
З нами з: 16 жовтня 2013, 19:12
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

Програма Payments

MotorInHead » 15 січня 2014, 18:59

Что бы составить "зведений", нужно что то "зводити", вы набираете индивидуальные, если нужно их же напечатать, то в подменю "Кошториси" в "Налаштування параметрів" ставите флажок на Індивідуальний и уже в окне кошторыса выбираете что печатать из выпадающего списка. Если же Индивидуальные не нужны, то в тех же "Налаштування параметрів" ставите флажок на Зведений, тогда будут печататься уже другие документы.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 12
З нами з: 11 січня 2014, 15:54
Звідки: Каховка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Херсонская Область

Програма Payments

benedict » 15 січня 2014, 20:25

Спасиба. Мы главный распорядитель средств местного бюджета. Под нами в мереже сидять 2 распорядителя 3 уровня. Когда ввели кошторыс в мережу и на распорядителей 3 уровня то индивидуальный кошторис  не дает на печать независимо от того к кому относится данное КФК.Пишет что внесено 3 распорядителя.  С чем это связано?
Аватар користувача
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 6
З нами з: 16 жовтня 2013, 19:12
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

Програма Payments

MotorInHead » 15 січня 2014, 20:39

Вы наверное внесли индивидуальные кошторысы и указали КПОЛ для каждого распорядителя свой, программа вроде бы предназначена только на 1 установу и на 1 КПОЛ соответственно, если подписи, ЭДРПОУ и прочее разные, то на каждую установу своя мережа. Это если индивидуальные кошторысы печатать.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 12
З нами з: 11 січня 2014, 15:54
Звідки: Каховка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Херсонская Область

Програма Payments

yaoleg » 15 січня 2014, 21:06

Может хто знає, як в програмі зробити щоб зберігався "Sk"(Код коштів) при експорті Розпоряджень у транспортний файл. Цікаво, що при наборі у базі програми код коштів 1, а при експорті у транспортний файл у казначейство стає 0!!!???  Ще один нюанс, балансовий рахунок 3142 прописую із фондом 0, у базу розпорядження зберігає в поле "SK" 0, а коли ставлю 1(заг.фонд) тоді і у базу пише 1???
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2346
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 269 раз.
Регіон: Винницкая область

Програма Payments

benedict » 15 січня 2014, 21:57

[url=javascript://]MotorInHead[/url], я не понял. Действительно поставили одну мережу(файл брали в казначействе) где включены под нами  кадый распорядитель со своими данными. А как надо?
Аватар користувача
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 6
З нами з: 16 жовтня 2013, 19:12
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

Програма Payments

jess » 15 січня 2014, 22:53

MotorInHead написав:ставите флажок на Зведений, тогда будут печататься уже другие документы.
мені цікаво кому такі документи потрібні... там зовсім не зведений кошторис на друк виходить

Добавлено (15.01.2014, 22:53)
---------------------------------------------
benedict написав:Мы главный распорядитель средств местного бюджета. Под нами в мереже сидять 2 распорядителя 3 уровня. Когда ввели кошторыс в мережу и на распорядителей 3 уровня то индивидуальный кошторис не дает на печать независимо от того к кому относится данное КФК.Пишет что внесено 3 распорядителя. С чем это связано?
на мою крамольну думку, це пов'язано з тим, що програма не враховує всіх нюансів, які виникають на нижчих рівнях і чисто технічно (якщо я правильно розумію) насправді не розділяє зведений від індивідуального кошторису
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 115
З нами з: 27 березня 2012, 11:28
Звідки: Володарка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

Програма Payments

MotorInHead » 15 січня 2014, 23:11

jess написав:зовсім не зведений кошторис
я и написал, что другие документы, а именно Розпод!л и Зведення
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 12
З нами з: 11 січня 2014, 15:54
Звідки: Каховка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Херсонская Область

Поперед.Далі



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість