Програма Payments

Re: Програма Payments

Деркач Макс » 18 січня 2017, 21:45

Вообщем, если НЕ перешли на ПЦМ, то в графе "Відповідальний виконавець..." ставим 0. Так ?
Аватар користувача
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 5
З нами з: 18 січня 2017, 20:21
Звідки: Украина, Днепропетровск (Днепр)
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Програма Payments

Sneman » 18 січня 2017, 21:48

Деркач Макс написав:Вообщем, если НЕ перешли на ПЦМ, то в графе "Відповідальний виконавець..." ставим 0. Так ?

Да, правильно. Вы в любом случае в справочнике бюджетов ставите ПКВМБ, а в справочнике "Програми МБ" - "Відповідальний виконавець..." ставите 1 если перешли на ПЦМ и 0 если не перешли.
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 169
З нами з: 27 січня 2012, 22:31
Дякував (а): 3 раз.
Подякували: 53 раз.
Регіон: Одесская область

Re: Програма Payments

Деркач Макс » 18 січня 2017, 21:51

Спасибо еще раз - завтра на работе буду пробовать на всех компах
Аватар користувача
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 5
З нами з: 18 січня 2017, 20:21
Звідки: Украина, Днепропетровск (Днепр)
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Програма Payments

Sneman » 18 січня 2017, 21:54

Деркач Макс написав:Спасибо еще раз - завтра на работе буду пробовать на всех компах

Удачи :)
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 169
З нами з: 27 січня 2012, 22:31
Дякував (а): 3 раз.
Подякували: 53 раз.
Регіон: Одесская область

Re: Програма Payments

yaoleg » 19 січня 2017, 09:37

Офіційне оновлення версії 52 та інструкція для налаштувань !
http://dropmefiles.com/BJhga
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

Re: Програма Payments

qwir » 19 січня 2017, 09:48

yaoleg написав:Чергове оновлення версії 52
http://dropmefiles.com/mSj9C

У мене завантажуються пусті архівні папки. Вірніше, написано, 1,9 Мб, але, коли відкриваю, то там пусто. Не підкажете, що це може бути? Так само й з попереднім оновленням.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 21
З нами з: 20 січня 2015, 12:43
Звідки: Яготин
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

Re: Програма Payments

grek » 19 січня 2017, 10:06

qwir написав:
yaoleg написав:Чергове оновлення версії 52
http://dropmefiles.com/mSj9C

У мене завантажуються пусті архівні папки. Вірніше, написано, 1,9 Мб, але, коли відкриваю, то там пусто. Не підкажете, що це може бути? Так само й з попереднім оновленням.

У меня всё нормально скачалось! У Вас может антивирус рубит.
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 53
З нами з: 28 березня 2013, 08:22
Звідки: Донецкая область
Дякував (а): 6 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Донецкая область

Re: Програма Payments

kot488 » 19 січня 2017, 10:16

Ребят, извините что с дурным вопросом обращаюсь. Вели докименты в этой программе, новый год, бухи говорят что нужно обнулить нумерацию платежек что бы начать год с первой платежки. Раньше просто ставил программу в новую папку и они все справочники вносили в ручную. Может есть вариант как обнулить только платежки а справочники все оставить?
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 7
З нами з: 11 січня 2014, 13:00
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

Re: Програма Payments

YuliaKikot » 19 січня 2017, 10:38

kot488
Я робила так: Сервіс - стиснути базу док-в -зберегти базу док-в в архів - очистити базу док-в , але там де очистити вказала галочками очистити юр.зоб.,фін зоб. та плат.доручення. Все залишилось, всі довідники на місці, нумерація тепер з 1 починається.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 7
З нами з: 18 січня 2017, 14:47
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская область

Re: Програма Payments

YuliaKikot » 19 січня 2017, 10:53

Зробила оновлення спочатку 51 потім 52 все нормально, а коли набираю кошторис видає вікно Variable "S204" is not found. Все тут перечитала, але як уладнати цю помилку не знаю. Допоможіть будь-ласка,хто знає що це)
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 7
З нами з: 18 січня 2017, 14:47
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская область

Re: Програма Payments

Zinchenko Dinara » 19 січня 2017, 10:58

Sneman написав:
Zinchenko Dinara написав:я - головний розпорядник, маю трьох розпорядників нижчого рівня, що знаходяться на фінансовій самостійності. Казна вимагає набирати для них кошториси, раніше такого не робили, ЯК це робити , в якому меню, як формувати такі файли

Имеется в виду, что Вы должны подать "Розподіл показників зведених кошторисів" и "Розподіл показників звдених планів асигнувань", в этих документах общая сумма сметы (плана ассигнований) по КПК и КЕКВ расшифровывается по всем Вашим подчиненным распорядителям.
Для начала у Вас должен быть заполнен справочник "Довідники"-"Мережа". Если он не заполнен или содержит не всех подчиненных -запишите в папку с программой файл fpo.dbf.
Затем в меню "Кошториси"-"Налаштування параметрів" переключаете на "Зведений" и набираете планы по всем подчиненным организациям. Затем сбрасываете файл на флешку (порядок такой же как и для обычной сметы). В дбф будут расписаны планы в разрезе Ваших подчиненных организаций. Казначейство импортирует файл и соответственно зарегистрирует розписи по этим организациям. А они в свою очередь принесут свои индивидуальные сметы сами. Ну и распечатать "Розподіл..." (годовой и помесячный) тоже нужно будет.

Дякую за відповідь, а надалі при змінах у планових асигнуванням довідки про зміни жо кошторису робить таким же чином?
Аватар користувача
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 4
З нами з: 14 жовтня 2015, 12:08
Звідки: Україна, Харкiв
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Програма Payments

EVGENIY » 19 січня 2017, 12:36

YuliaKikot написав:Зробила оновлення спочатку 51 потім 52 все нормально, а коли набираю кошторис видає вікно Variable "S204" is not found. Все тут перечитала, але як уладнати цю помилку не знаю. Допоможіть будь-ласка,хто знає що це)

viewtopic.php?f=114&t=2834&p=67138#p67138
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7599
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 53 раз.
Подякували: 515 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Програма Payments

nessa-iness » 19 січня 2017, 12:47

YuliaKikot написав:Зробила оновлення спочатку 51 потім 52 все нормально, а коли набираю кошторис видає вікно Variable "S204" is not found. Все тут перечитала, але як уладнати цю помилку не знаю. Допоможіть будь-ласка,хто знає що це)

У мене було те ж саме, поки з сайту не встановила програму з нуля. Потім з папки NDI старої програми перенесла довідники в нову, заповнила заново розділ налаштування і все стало нормально.
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 112
З нами з: 08 січня 2015, 16:53
Звідки: Херсон
Дякував (а): 32 раз.
Подякували: 36 раз.
Регіон: Херсонская Область

Re: Програма Payments

Ikar » 19 січня 2017, 13:23

yaoleg написав:Офіційне оновлення версії 52 та інструкція для налаштувань !
http://dropmefiles.com/BJhga

там еще была новая "инсталяха" выложена на ФТП, но у меня доступа нет...могли бы вы и ее выложить?
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 109
З нами з: 13 січня 2013, 11:18
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Запорожская область

Re: Програма Payments

yaoleg » 19 січня 2017, 13:27

Завантажте ту що на сайті http://www.treasury.gov.ua/main/doccata ... ?id=347624 і оновіть PM.EXE.
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

Re: Програма Payments

YuliaKikot » 19 січня 2017, 14:45

nessa-iness написав:
YuliaKikot написав:Зробила оновлення спочатку 51 потім 52 все нормально, а коли набираю кошторис видає вікно Variable "S204" is not found. Все тут перечитала, але як уладнати цю помилку не знаю. Допоможіть будь-ласка,хто знає що це)

У мене було те ж саме, поки з сайту не встановила програму з нуля. Потім з папки NDI старої програми перенесла довідники в нову, заповнила заново розділ налаштування і все стало нормально.

Прийшлось скачати нову мережу,зробила налаштування,все наче добре.
Коли зберігаю кошторис на носій, то файл повинен називатись Zvdv_17_КПОЛ, а у мене тільки так Zvdv_17.dbf. Що робити тепер?
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 7
З нами з: 18 січня 2017, 14:47
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская область

Re: Програма Payments

opastu » 19 січня 2017, 14:48

Дрон76 написав:Підкажіть будь-ласка. к внести дані в поле довідники мережі. Таяк в новуц програму підтянути найменування банків контрагентів та все іншещо було внесено на протязі користування даною програмою раніше

xcopy acc*.dbf d:\merega2017\ndi\
xcopy budget.dbf d:\merega2017\ndi\
xcopy otrim.dbf d:\merega2017\ndi\
xcopy bnp.dbf d:\merega2017\ndi\

xcopy ..\*.ini d:\merega2017\
xcopy ..\fpo.dbf d:\merega2017\

ПРИБЛИЗНО такий bat файл вибирає таблиці, що дозволяють зберегти напрацьовані дані для копіювання в  "чисту" інсталяцію 2017 року.
Запускити із "старої" папки NDI
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 10
З нами з: 10 січня 2017, 16:44
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Ивано-Франковская область

Re: Програма Payments

grek » 19 січня 2017, 15:20

Прийшлось скачати нову мережу,зробила налаштування,все наче добре.
Коли зберігаю кошторис на носій, то файл повинен називатись Zvdv_17_КПОЛ, а у мене тільки так Zvdv_17.dbf. Що робити тепер?

Сами исправьте как Вам нужно!
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 53
З нами з: 28 березня 2013, 08:22
Звідки: Донецкая область
Дякував (а): 6 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Донецкая область

Re: Програма Payments

Natali0208 » 19 січня 2017, 15:42

Подскажите пожалуйста, как внести план використання кошторису?! Никак не получается, постоянно высвечивает КФК, а не КПК, хотя все изменила и кошторис уже набрала,там все получилось а в плане - НУ НИКАК НЕ МОГУ. Помогите!
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 5
З нами з: 22 червня 2016, 10:17
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Полтавская область

Re: Програма Payments

grek » 19 січня 2017, 16:14

Natali0208 написав:Подскажите пожалуйста, как внести план використання кошторису?! Никак не получается, постоянно высвечивает КФК, а не КПК,  хотя все изменила и кошторис уже набрала,там все получилось а в плане - НУ НИКАК НЕ МОГУ. Помогите!

Попробуйте поставить обновление!
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 53
З нами з: 28 березня 2013, 08:22
Звідки: Донецкая область
Дякував (а): 6 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Донецкая область

Поперед.Далі



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість