Програма Payments

Re: Програма Payments

Slavker » 11 лютого 2016, 08:56

Маєте на увазі, що краще відключити флопі в біосі?
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 76
З нами з: 20 травня 2014, 13:43
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Кировоградская область

Re: Програма Payments

Олевська ЦЛ » 11 лютого 2016, 16:34

Чи вирішили проблему з.... "неможливо загрузити файл, помилкова структура або невірні дані" при формуванні на друк річного індивідуального кошторису!?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 10
З нами з: 22 жовтня 2015, 08:44
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Житомирская область

Re: Програма Payments

Sneman » 11 лютого 2016, 18:59

Slavker написав:Маєте на увазі, що краще відключити флопі в біосі?


Можно и так, он же Вам практически не нужен я думаю )

Олевська ЦРЛ написав:Чи вирішили проблему з.... "неможливо загрузити файл, помилкова структура або невірні дані" при формуванні на друк річного індивідуального кошторису!?


После обновления от 04.02.16 с этой проблемой не сталкивался, попробуйте установите

http://www.treasury.gov.ua/main/doccata ... ?id=304717
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 169
З нами з: 27 січня 2012, 22:31
Дякував (а): 3 раз.
Подякували: 53 раз.
Регіон: Одесская область

Re: Програма Payments

Олевська ЦЛ » 12 лютого 2016, 08:18

Саме після оновлення почала і вилазити ця помилка, до того на друк виводилося все без проблем, тому що після виконання файла mZvDb.exe, змін в структурі форми не відбувається, а графи нові присутні, пробува на XP і 7, аналогічно!???
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 10
З нами з: 22 жовтня 2015, 08:44
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Житомирская область

Re: Програма Payments

Slavker » 12 лютого 2016, 09:06

Зараз спробую відключити і відпишу що і як)
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 76
З нами з: 20 травня 2014, 13:43
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Кировоградская область

Re: Програма Payments

Slavker » 12 лютого 2016, 09:15

Тепер висвічується те ж вікно з диском А, але потім, я так зрозумів, флопі не відповідає і перекидає на вибір іншого ГМД?
UPD: Вийшло.Робимо наступне:
Пуск-Панель инструментов-Администрирование-Управление компьютером-Служебные программы-Диспетчер устройств-Дисководы гибких дисков-выбираешь его,и там вверху будет кнопка(в виде монитора)-отключить
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 76
З нами з: 20 травня 2014, 13:43
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Кировоградская область

Re: Програма Payments

EVGENIY » 12 лютого 2016, 11:48

Пробуйте оновлення від сьогодня!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7608
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 54 раз.
Подякували: 519 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Програма Payments

KET6116 » 12 лютого 2016, 12:58

После обновления (04.02.2016) в финансовых обязательствах в шапке не появляется (пункт 2.4).В казне требуют.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 6
З нами з: 14 січня 2015, 12:59
Звідки: Одесса
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Одесская Область

Re: Програма Payments

qwir » 12 лютого 2016, 13:50

Спробувала сьогодні оновлення від 12.02.2016. Видає ту ж помилку, що й при оновленні від 04.02.2016. Вирішила, встановити з нуля програму від 12.02.2016, але й це не допомогло. Пише те ж саме. Ще помітила, що при формуванні інд. кошторису для друку, в кошторисі відображаються тільки доходи, а видатки - ні.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 21
З нами з: 20 січня 2015, 12:43
Звідки: Яготин
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

Re: Програма Payments

Sneman » 12 лютого 2016, 13:53

qwir написав:Спробувала сьогодні оновлення від 12.02.2016. Видає ту ж помилку, що й при оновленні від 04.02.2016. Вирішила, встановити з нуля програму від 12.02.2016, але й це не допомогло. Пише те ж саме. Ще помітила, що при формуванні інд. кошторису для друку, в кошторисі відображаються тільки доходи, а видатки - ні.


Вы запускали на выполнение файл mZvDb.exe непосредственно в папке с программой ? Если нет - запустите.
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 169
З нами з: 27 січня 2012, 22:31
Дякував (а): 3 раз.
Подякували: 53 раз.
Регіон: Одесская область

Re: Програма Payments

Slavker » 12 лютого 2016, 13:57

Спробував після сьогоднішнього оновлення забити довідку про зміни до помісячного і вискочила помилка з наступною назвою:
dxMemZminv-gg:Field 's204' not found . Довідка додається та після повторного заходу вона пропадає. Що робити, я не знаю.
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 76
З нами з: 20 травня 2014, 13:43
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Кировоградская область

Re: Програма Payments

qwir » 12 лютого 2016, 14:00

Я вмію читати інструкції. Тому, звісно ж запускала.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 21
З нами з: 20 січня 2015, 12:43
Звідки: Яготин
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

Re: Програма Payments

qwir » 12 лютого 2016, 14:03

Slavker написав:Спробував після сьогоднішнього оновлення забити довідку про зміни до помісячного і вискочила помилка з наступною назвою:
dxMemZminv-gg:Field 's204' not found . Довідка додається та після повторного заходу вона пропадає. Що робити, я не знаю.

І в мене теж таку помилку видає при спробі зберегти довідку.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 21
З нами з: 20 січня 2015, 12:43
Звідки: Яготин
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

Re: Програма Payments

Slavker » 12 лютого 2016, 14:06

Ждем наступного оновлення. Здається другими маніпуляціями не вирішиться це.
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 76
З нами з: 20 травня 2014, 13:43
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Кировоградская область

Re: Програма Payments

МаринаШ » 12 лютого 2016, 14:17

KET6116 написав:После обновления (04.02.2016) в финансовых обязательствах в шапке не появляется (пункт 2.4).В казне требуют.

Что именно с вас требуют?
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 9
З нами з: 02 листопада 2015, 15:21
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Херсонская область

Re: Програма Payments

KET6116 » 13 лютого 2016, 06:41

Чтоб было в финансовых обязательствах прописано ( пункт 2.4) В конце шапки первого абзаца.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 6
З нами з: 14 січня 2015, 12:59
Звідки: Одесса
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Одесская Область

Re: Програма Payments

Slavker » 15 лютого 2016, 09:40

Довідка горить, а оновлень не чути....Ждем-с...
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 76
З нами з: 20 травня 2014, 13:43
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Кировоградская область

Re: Програма Payments

gradmin » 15 лютого 2016, 15:20

Доброго дня! 
При спробі друку розпоряджень отримую помилку "Неможливо загрузити файл помилкова структура або невірні дані".
Операційна система Windows 7 Ultimate SP1 x86. На іншому ПК з Windows 7 Professional SP1 x86 дана помилка не виникає і документ успішно друкується. Оновлення від 12.02.2016р. встановив, mZvDb.exe виконав, але нічого тне допомогло. Що може бути і в якому напрямку копати? Дякую :-)
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 3
З нами з: 15 лютого 2016, 15:02
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Запорожская область

Re: Програма Payments

EVGENIY » 15 лютого 2016, 16:00

gradmin написав:Доброго дня! 
При спробі друку розпоряджень отримую помилку "Неможливо загрузити файл помилкова структура або невірні дані".
Операційна система Windows 7 Ultimate SP1 x86. На іншому ПК з Windows 7 Professional SP1 x86 дана помилка не виникає і документ успішно друкується. Оновлення від 12.02.2016р. встановив, mZvDb.exe виконав, але нічого тне допомогло. Що може бути і в якому напрямку копати? Дякую :-)

А БДЕ и ФОКСПРО встановили?
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7608
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 54 раз.
Подякували: 519 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Програма Payments

Slavker » 15 лютого 2016, 16:02

gradmin написав:Доброго дня! 
При спробі друку розпоряджень отримую помилку "Неможливо загрузити файл помилкова структура або невірні дані".
Операційна система Windows 7 Ultimate SP1 x86. На іншому ПК з Windows 7 Professional SP1 x86 дана помилка не виникає і документ успішно друкується. Оновлення від 12.02.2016р. встановив, mZvDb.exe виконав, але нічого тне допомогло. Що може бути і в якому напрямку копати? Дякую :-)

Спробуйте встановити бібліотеки FoxPro та провайдер для FoxPro.
http://www.treasury.gov.ua/main/uk/docc ... Dir=160187
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 76
З нами з: 20 травня 2014, 13:43
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Кировоградская область

Поперед.Далі



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей