Постійний кошторис

Постійний кошторис

sakyra » 02 березня 2014, 11:31

Програмою користуємось лише з січня 2014р.На початку року був тимчасовий кошторис(до нього також робили зміни), і ось прийшов постійний. Його робити через зміни?Дякую
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 3
З нами з: 02 березня 2014, 11:25
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

Постійний кошторис

myzschool » 04 березня 2014, 18:05

sakyra написав:Програмою користуємось лише з січня 2014р.На початку року був тимчасовий кошторис(до нього також робили зміни), і ось прийшов постійний. Його робити через зміни?Дякую

Ми робили постійний кошторис в програмі к-files.  Там набагато краще, і документи ідентичні мережі і оператори приймають їх охоче. Змінами робити не можна.
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 89
З нами з: 19 вересня 2012, 14:40
Звідки: Винница
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Винницкая Область

Re: Постійний кошторис

Джулианна » 17 вересня 2015, 16:24

Підскажіть, що робити хочу внести кошторис, план асигнувань, коли доходжу до строчки "КОД ОДЕРЖ. (КПОЛ)" клацаю ... вилазить вікно "Довідник мережі", а там пусто. Далі нічого не сохраняє, бо немає КПОЛ пише. ДОПОМОЖІТЬ, БУДЬ ЛАСОЧКА)))) Де ще мона ввести кошториси і скинути на носій безкоштовно? :23:
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 88
З нами з: 26 жовтня 2011, 16:21
Звідки: Винница
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Винницкая Область

Re: Постійний кошторис

EVGENIY » 17 вересня 2015, 16:27

Джулианна написав:Підскажіть, що робити хочу внести кошторис, план асигнувань, коли доходжу до строчки "КОД ОДЕРЖ. (КПОЛ)" клацаю ... вилазить вікно "Довідник мережі", а там пусто. Далі нічого не сохраняє, бо немає КПОЛ пише. ДОПОМОЖІТЬ, БУДЬ ЛАСОЧКА)))) Де ще мона ввести кошториси і скинути на носій безкоштовно? :23:

Нужно всего лишь в программу подкинуть файлик fpo.dbf который можно взять из программы по составлению мережи установ в своей вышестоящей
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7597
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 53 раз.
Подякували: 515 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Постійний кошторис

Джулианна » 17 вересня 2015, 16:51

А если мы сельский совет, где нам взять?
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 88
З нами з: 26 жовтня 2011, 16:21
Звідки: Винница
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Винницкая Область

Re: Постійний кошторис

Джулианна » 17 вересня 2015, 17:44

Допоможіть прописати цей файл, бо вже немає сил, компюторщик нашої УДКСу, як почув про цей файл, відповів мені "Це ви не всі поновлення поставили, оновіть програму і все буде добре".
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 88
З нами з: 26 жовтня 2011, 16:21
Звідки: Винница
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Винницкая Область




Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість