Заява на власне майно
-
Новачок
- Дякував (а): 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
- Регіон: Ровенская Область
Re: Заява на власне майно
Вы подписывали с ним договор?
Lady написав:Підскажіть, а як документально оформити, що працівник забирає своє майно.
Вы подписывали с ним договор?
-
Новачок
Дякую, бо я десь бачила, що потрібна заява, певної форми, про бажання працівника забрати свої речі, але от зараз шукала і нічого подібного не знайшла.
-
Новачок
Наш руководитель делает себе зону отдыха, завез мягкую мебель, кофе машину...
Подскажите где взять договор зберигання и форму заявления.
И на чье имя руководитель пишет это заявление и кто подписывает договор со стороны учереждения в этом случае?
Подскажите где взять договор зберигання и форму заявления.
И на чье имя руководитель пишет это заявление и кто подписывает договор со стороны учереждения в этом случае?
Заява працівника обов"язково повина бути це є підставою для видачі власних речей. Заява пишеться на ім"я керівника установи і він має обо"язково її завізувати,а сам текст (Прошу Вашого дозволу для повернення вказуєте чого саме , яке знаходиться на відповідальному зберіганні, дата підпис і ініціали працівника). А в акті приймання- передачі вказуєте на основі якого саме пункту договору забираються речі ( ну якщо такий пункт є обумовлений в договорі) і підписи прийняв Позичкодавець (посада, прізвище ,підпис) і передав Користувач(керівник) і печатка установи.
Lady написав:Дякую, бо я десь бачила, що потрібна заява, певної форми, про бажання працівника забрати свої речі, але от зараз шукала і нічого подібного не знайшла.
Заява працівника обов"язково повина бути це є підставою для видачі власних речей. Заява пишеться на ім"я керівника установи і він має обо"язково її завізувати,а сам текст (Прошу Вашого дозволу для повернення вказуєте чого саме , яке знаходиться на відповідальному зберіганні, дата підпис і ініціали працівника). А в акті приймання- передачі вказуєте на основі якого саме пункту договору забираються речі ( ну якщо такий пункт є обумовлений в договорі) і підписи прийняв Позичкодавець (посада, прізвище ,підпис) і передав Користувач(керівник) і печатка установи.
-
Квартирант
- Дякував (а): 1 раз.
- Регіон: Львовская область
Доброго вечора підскажіть будь-ласка чи обов"язково договора на матеріальне зберігання реєструвати з усіма іншими договорами установи, чи можна вести свою нумерацію?
-
Квартирант
- Дякував (а): 1 раз.
- Регіон: Львовская область
Добрий день.допоможіть будь-ласка оцінити особисті речі працівників в бюджетній установі?Може хтось має документи , які потрібно для обліку особистих речей .Дякую.
-
Квартирант
- Подякували: 10 раз.
- Регіон: Киев
Я заключаю договора. По оценке - лично я не нашла порядка, ставим примерную рыночную цену - это ведь все равно имущество физлица
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість