АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Дімон » 11 лютого 2015, 11:52

AlexStyx, чи можна змінити номер реєстру?
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 41
З нами з: 03 квітня 2012, 14:46
Звідки: Заставна
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Черновицкая Область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

AlexStyx » 11 лютого 2015, 12:12

ні, тільки дату
--
Інформаційно-програмний комплекс "Місцевий бюджет"
==================================================
Email: info@ipkmb.org.ua
WWW:http://ipkmb.org.ua
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 10:21
Звідки: Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Черкасская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Дімон » 11 лютого 2015, 12:53

Шкода sad , дякую!
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 41
З нами з: 03 квітня 2012, 14:46
Звідки: Заставна
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Черновицкая Область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Ivanka » 12 лютого 2015, 17:52

Доброго дня! Підкажіть! Коли платіжки і зобовязання експортую з АРМ на диск(до речі було б добре якщо можна було вибирати куда(папки)) і даю дівчатам в Казні, в них показує "іерогліфи"(в призначенях). Розумію що це неправильне кодування. Що і де мені зробити?
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 60
З нами з: 25 травня 2012, 15:15
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Тернопольская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Angel68733 » 13 лютого 2015, 11:25

Здравствуйте! подскажите пожалуйста: почему в бланках зведення показникыв спецыального фонду  кошторису в строке КОД та Назва відомчої класифікації видатків та кредитування бюджету выбивает стрку КОД ЗДРПОУ та найменування бюджетної установи орнанізації, а должно быть  КОД та назва відомчої класифікації видвтків та кредитування бюджету? Не только в зведених планах но и в кошторисах , планах и розпису .
Для перегляду та завантаження файлів реєструйтеся на сайті.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 3
З нами з: 05 лютого 2014, 08:52
Звідки: Одесса
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Одесская Область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

AlexStyx » 13 лютого 2015, 12:08

Angel68733 написав:Здравствуйте! подскажите пожалуйста: почему в бланках зведення показникыв спецыального фонду кошторису в строке КОД та Назва відомчої класифікації видатків та кредитування бюджету выбивает стрку КОД ЗДРПОУ та найменування бюджетної установи орнанізації, а должно быть КОД та назва відомчої класифікації видвтків та кредитування бюджету? Не только в зведених планах но и в кошторисах , планах и розпису .

Якщо можливо експортуйте будьяку форму у Ворд і прикріпіть на форум, бо так не можу зрозуміти,код ЄДРПОУ фізично в код КВК попасти неможе
--
Інформаційно-програмний комплекс "Місцевий бюджет"
==================================================
Email: info@ipkmb.org.ua
WWW:http://ipkmb.org.ua
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 10:21
Звідки: Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Черкасская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Angel68733 » 13 лютого 2015, 13:23

Прикрепила выделила  красным цветом
Для перегляду та завантаження файлів реєструйтеся на сайті.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 3
З нами з: 05 лютого 2014, 08:52
Звідки: Одесса
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Одесская Область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

AlexStyx » 13 лютого 2015, 13:31

так а Ви писали що і код ЄДРПОУ виводить, для того щоб виводилась типова назва КВК, треба поставити "галочу" Виводити типову назву КВК перед формуванням кошторису,плану
--
Інформаційно-програмний комплекс "Місцевий бюджет"
==================================================
Email: info@ipkmb.org.ua
WWW:http://ipkmb.org.ua
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 10:21
Звідки: Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Черкасская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Angel68733 » 13 лютого 2015, 13:51

Все спасибо я разобралась где моя ошибка
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 3
З нами з: 05 лютого 2014, 08:52
Звідки: Одесса
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Одесская Область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

tinamar » 16 лютого 2015, 11:10

AlexStyx, при зберіганні платіжного доручення пише, що документ з таким номером вже існує. При завантаженні платіжних доручень за весь рік під таким номером ще не має платіжки. Де могла ще зберегтися ця платіжка?
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 457
З нами з: 06 жовтня 2011, 09:39
Звідки: Полтавська область
Дякував (а): 11 раз.
Подякували: 4 раз.
Регіон: Полтавская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

AlexStyx » 16 лютого 2015, 11:17

Може кудись з невірною датою зберіглась а тепер її не видно, а для програми видно, там де період у Платіжних документах поставте Довільний, та поставте період з 2010  по 2016, спробуйте знайти
--
Інформаційно-програмний комплекс "Місцевий бюджет"
==================================================
Email: info@ipkmb.org.ua
WWW:http://ipkmb.org.ua
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 10:21
Звідки: Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Черкасская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

khrystuk1032 » 17 лютого 2015, 11:40

Доброго дня! Імпортував дані з Мережі-М. Імпорт відбувся успішно. Заходжу в список платіжних доручень, а вони розміщені не в порядку зростання нумерації ПД або дати їх створення. Трохи незручно в роботі. Чи можна відсортувати список ПД по номеру або даті?
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 4
З нами з: 23 січня 2015, 22:20
Звідки: Галич
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Ивано-Франковская Область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

AlexStyx » 17 лютого 2015, 11:59

Сортування стандартне як у всіх програм с таблицями, натискаете на колоні по якій сортувати лівою кнопкою миші, там і сортування, правою фільтр.
--
Інформаційно-програмний комплекс "Місцевий бюджет"
==================================================
Email: info@ipkmb.org.ua
WWW:http://ipkmb.org.ua
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 10:21
Звідки: Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Черкасская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

tinamar » 18 лютого 2015, 14:01

AlexStyx, користуюся програмою з вересня 14, у казначействі зауважень до заповнення  фінансових і юридичних реєстрів не було, а сьогодні додивилися, що у полі де стоїть КВК 01 напроти де пишеться назва, пише не Апарат місцевої ради, а назву сільської ради. Можливо я у довіднику установи щось невірно заповнила? але ще: коли працювала у Фіндокументах до середини серпня 14 у реєстрах  де 01 було Апарат місцевої ради, а після  оновлення від 18.08.2014 теж стало писати теж назву установи, бо я коли переходила на Вашу програму звіряла всі поля паперових документів, щоб впевнитися у правильності даних при імпорті з Мережі. Як тепер і де виправити, щоб писало Апарат місцевої ради, бо повернули реєстри на заміну до завтра?

І тільки що: зателефонували із казначейства, у розпорядженні про виділення коштів, в рядку Усього потрібно писати тільки суму прописом, цифрами не повинно бути-не передбачено, сказали видалити..
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 457
З нами з: 06 жовтня 2011, 09:39
Звідки: Полтавська область
Дякував (а): 11 раз.
Подякували: 4 раз.
Регіон: Полтавская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

AlexStyx » 18 лютого 2015, 16:46

tinamar написав:AlexStyx, користуюся програмою з вересня 14, у казначействі зауважень до заповнення фінансових і юридичних реєстрів не було, а сьогодні додивилися, що у полі де стоїть КВК 01 напроти де пишеться назва, пише не Апарат місцевої ради, а назву сільської ради. Можливо я у довіднику установи щось невірно заповнила? але ще: коли працювала у Фіндокументах до середини серпня 14 у реєстрах де 01 було Апарат місцевої ради, а після оновлення від 18.08.2014 теж стало писати теж назву установи, бо я коли переходила на Вашу програму звіряла всі поля паперових документів, щоб впевнитися у правильності даних при імпорті з Мережі. Як тепер і де виправити, щоб писало Апарат місцевої ради, бо повернули реєстри на заміну до завтра?

Довідник казначейство - пооставити галочку Виводити типову назву КВК

А щодо суми розпорядженя завжди було і прописом і цифрами для зручності вже 6 років, тут ми точного нічого не поміняєио, можете кинути у WORD та видалити цифри
--
Інформаційно-програмний комплекс "Місцевий бюджет"
==================================================
Email: info@ipkmb.org.ua
WWW:http://ipkmb.org.ua
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 10:21
Звідки: Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Черкасская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

tinamar » 18 лютого 2015, 16:59

AlexStyx написав:Довідник казначейство - пооставити галочку Виводити типову назву КВК
 AlexStyx,  дякую, що відповіли, галочка стоїть, де може ще подивитися?
AlexStyx написав:А щодо суми розпорядженя завжди було і прописом і цифрами для зручності вже 6 років,
Завжди було це на підставі якогось нормативного документа?, бо не зрозумію чому Вам за 6 років ніяке казначейство зауважень не робило, а нашому не такий бланк
AlexStyx написав:для зручності
зручніше було як і в реєстрах юридичних і фінансових підбивалася сума, але потім змінили бланки....якщо тільки для зручності, без нормативки в розпорядженні сума стоїть і цифрами, то тоді буду переробляти у ворді, в нас таке не пропустять...
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 457
З нами з: 06 жовтня 2011, 09:39
Звідки: Полтавська область
Дякував (а): 11 раз.
Подякували: 4 раз.
Регіон: Полтавская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

AlexStyx » 18 лютого 2015, 17:05

У формі розпорядження, не передбачено цифровий підсумок у таблиці, Всього,

Тому так зробили ще давно у бланку, Прописом і цифрами, щоб казначеям та і бухгалтерам легше по загальній сумі орієнтуватися, а не кожен раз прописну суму перечитувати
--
Інформаційно-програмний комплекс "Місцевий бюджет"
==================================================
Email: info@ipkmb.org.ua
WWW:http://ipkmb.org.ua
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 10:21
Звідки: Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Черкасская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

tinamar » 18 лютого 2015, 17:08

AlexStyx написав:щоб казначеям та і бухгалтерам легше по загальній сумі орієнтуватися
а, зрозуміло, нашим легше не нанада, треба як правильно wacko
tinamar написав:Цитата AlexStyx ()Довідник казначейство - пооставити галочку Виводити типову назву КВК
 AlexStyx,  дякую, що відповіли, галочка стоїть, де може ще подивитися?
AlexStyx, а тут?
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 457
З нами з: 06 жовтня 2011, 09:39
Звідки: Полтавська область
Дякував (а): 11 раз.
Подякували: 4 раз.
Регіон: Полтавская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

AlexStyx » 18 лютого 2015, 17:14

Ой вибачте, це я без програми під руками, траба навпаки зняти галочку, Довідник казначейство - Виводити назву розпорядника замість назви КВК
--
Інформаційно-програмний комплекс "Місцевий бюджет"
==================================================
Email: info@ipkmb.org.ua
WWW:http://ipkmb.org.ua
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 10:21
Звідки: Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Черкасская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

tinamar » 18 лютого 2015, 17:19

AlexStyx, дякую, тепер вийшло, але пише не повністю, чи то не суттєво: Апарат місцевої ради (Управління справами Верховної        і все, у нас можуть і за це повернути wacko
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 457
З нами з: 06 жовтня 2011, 09:39
Звідки: Полтавська область
Дякував (а): 11 раз.
Подякували: 4 раз.
Регіон: Полтавская область

Поперед.Далі



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість