АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

AlexStyx » 18 лютого 2015, 17:24

Цитата tinamar2
Ну а мережа пише 01 - Рада (Управління справами  ще як по старій класифікації

звісно можна всю шапку помістити тоді для полів не залишиться місця на першій сторінці,
--
Інформаційно-програмний комплекс "Місцевий бюджет"
==================================================
Email: info@ipkmb.org.ua
WWW:http://ipkmb.org.ua
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 10:21
Звідки: Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Черкасская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

tinamar » 18 лютого 2015, 17:39

AlexStyx написав:Ну а мережа пише 01 - Рада (Управління справами  ще як по старій класифікації
в мене в мережі до середини серпня 14  писало Рада без дужок, а потім стала назва сільської ради і дотепер, тому не можу і порівняти... доки з того року я сама користувалась Вашою програмою, зауважень не було, а з цього року ще сільські ради перейшли на неї, то тепер і говорять мені за помилки, які в них знаходять.. а я запитую у Вас
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 457
З нами з: 06 жовтня 2011, 09:39
Звідки: Полтавська область
Дякував (а): 11 раз.
Подякували: 4 раз.
Регіон: Полтавская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

AlexStyx » 18 лютого 2015, 17:44

якби це були помилки.. а так в програмі куча галочок для таких "бюрократів" бо в кожній області районі свої трактовки нормативних документів що іноді доходить до маразмів що навід шрифт не такий

P.S. Це я про казначейство
--
Інформаційно-програмний комплекс "Місцевий бюджет"
==================================================
Email: info@ipkmb.org.ua
WWW:http://ipkmb.org.ua
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 10:21
Звідки: Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Черкасская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

tinamar » 18 лютого 2015, 17:56

AlexStyx, та я згодна з Вами, та винне в цьому наше неврегульоване і не чітке законодавство, а казначейство перестраховує себе при перевірках, тож хто як зрозумів букву Закону, так і вимагає....на жаль...
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 457
З нами з: 06 жовтня 2011, 09:39
Звідки: Полтавська область
Дякував (а): 11 раз.
Подякували: 4 раз.
Регіон: Полтавская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

yaoleg » 18 лютого 2015, 19:19

tinamar, в нас за це ніхто повертає, головне щоб код був правильний smile
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

tinamar » 18 лютого 2015, 19:39

yaoleg, Вас мабуть "слабенько" перевіряють smile yaoleg, перепитаю  тут у Вас за ці 01 у Мережі, де там цей код виставляється, що і там мені написало сільську раду, а не Рада?
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 457
З нами з: 06 жовтня 2011, 09:39
Звідки: Полтавська область
Дякував (а): 11 раз.
Подякували: 4 раз.
Регіон: Полтавская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Дімон » 25 лютого 2015, 05:46

AlexStyx, у мене програма по замовчуванню працює в режимі поверх всіх вікон і щоб перейти  на інше вікно потрібно спочатку звернути її. Підкажіть будь-ласка чи це такі мої налаштування Віндовс чи програмні та чи можна змінити ці налаштування, так як це створює для мене деякі не зручності при користуванні, а саме використання комбінації Alt+Tab при зміні  вікон, приходиться хапатися за мишку чи тицяти течпад sad , що дратує і знижує продуктивність yes . А взагалі програма хороша, не хочеться повертатися до Мережі, дякую!
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 41
З нами з: 03 квітня 2012, 14:46
Звідки: Заставна
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Черновицкая Область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

AlexStyx » 25 лютого 2015, 09:12

Дімон, не знаю, програма написана на Java, тобто автономна від операційної системи, може якісь налаштування Windows, правда не зустрічав, таких налаштувань, попитаю може хто ще стикався з таким.
--
Інформаційно-програмний комплекс "Місцевий бюджет"
==================================================
Email: info@ipkmb.org.ua
WWW:http://ipkmb.org.ua
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 10:21
Звідки: Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Черкасская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Boss » 25 лютого 2015, 10:24

Доброго дня. Підскажіть будь-ласка чи можливо в програмі відокремити "Освітню субвенцію"?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 13
З нами з: 13 вересня 2012, 08:10
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская Область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

AlexStyx » 25 лютого 2015, 10:33

В безкоштовній ні, у Вас одна установа,

в основній можна зробити декілька установ в межах одного КВК , наприклад КВК 1001 - Відділ освіти 1002- Відділ освіти(субвенн) , тоді буде облік окремо а на казну буде зводити в одне КВК 10
--
Інформаційно-програмний комплекс "Місцевий бюджет"
==================================================
Email: info@ipkmb.org.ua
WWW:http://ipkmb.org.ua
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 10:21
Звідки: Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Черкасская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Дімон » 25 лютого 2015, 12:56

AlexStyx, ще зауваження, воно вже озвучувалося...
khrystuk1032 написав:Доброго дня! Імпортував дані з Мережі-М. Імпорт відбувся успішно. Заходжу в список платіжних доручень, а вони розміщені не в порядку зростання нумерації ПД або дати їх створення. Трохи незручно в роботі. Чи можна відсортувати список ПД по номеру або даті?
щоб документи при відображені по замовчуванню сортувалися наростаючи по номеру(так як дата може збігатися) при цьому зберігати послідовність простими числами і десятками, тому як при сортуванні  через фільтр, наприклад розпоряджень, програма сортує  в такій послідовності---1,10,11.....2,20,21.........3,4,5,6,7,8,9!
Так же вона сортує при формуванні реєстру, чи то розпорядження, чи платіжок не зберігаючи послідовність.
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 41
З нами з: 03 квітня 2012, 14:46
Звідки: Заставна
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Черновицкая Область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

AlexStyx » 25 лютого 2015, 14:21

Не розумію с приводу сортування, проклацав сам всі сортуваня та фільтри , ось скріншоти, що не так не можу зрозуміти




Для перегляду та завантаження файлів реєструйтеся на сайті.
--
Інформаційно-програмний комплекс "Місцевий бюджет"
==================================================
Email: info@ipkmb.org.ua
WWW:http://ipkmb.org.ua
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 10:21
Звідки: Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Черкасская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

ruslana1305 » 25 лютого 2015, 15:56

Добрий день. Підкажіть, будь ласка, як змінити Довідник програм/підпрограм потрібно наприклад : бібілотека 110201, а видає 2404060? Було спочатку правильно, але що я нажала? Дякую.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 38
З нами з: 09 січня 2013, 11:02
Звідки: Черкаccы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Черкасская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

AlexStyx » 25 лютого 2015, 16:12

Довідник програ/підпрограм то для ПЦМ. Можливо Ви перемкнули для роботи за ПЦМ у довіднику установа ?

110201 це КТКВК, додається у довіднику Установа

2404060 - це код КПК програмної класифікації МБ,
--
Інформаційно-програмний комплекс "Місцевий бюджет"
==================================================
Email: info@ipkmb.org.ua
WWW:http://ipkmb.org.ua
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 10:21
Звідки: Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Черкасская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Дімон » 25 лютого 2015, 22:26

AlexStyx, приблизно так sad
Але якщо у Вас працює коректно, чому в інших не працює?

Добавлено (25.02.2015, 22:26)
---------------------------------------------
Ось як це виглядає у мене







Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 41
З нами з: 03 квітня 2012, 14:46
Звідки: Заставна
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Черновицкая Область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Ivanka » 26 лютого 2015, 06:26

Доброго дня! Підкажіть! Коли платіжки і зобовязання експортую з АРМ на диск(до речі було б добре якщо можна було вибирати куда(папки)) і даю дівчатам в Казні, в них показує "іерогліфи"(в призначенях). Розумію що це неправильне кодування. Що і де мені зробити?
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 60
З нами з: 25 травня 2012, 15:15
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Тернопольская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

ruslana1305 » 26 лютого 2015, 08:49

AlexStyx, Дякую. Так smile
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 38
З нами з: 09 січня 2013, 11:02
Звідки: Черкаccы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Черкасская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

gssppvv » 26 лютого 2015, 09:01

Доброго дня. В АРМ Бюджетна установа з Мережі все імпортував, а в платний ІПК Місцевий Бюджет не імпортує зобов'язання і ПД. Що можна зробити?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 49
З нами з: 12 серпня 2014, 14:18
Звідки: Гайсин
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 3 раз.
Регіон: Винницкая Область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

AlexStyx » 26 лютого 2015, 09:20

Ivanka написав:в них показує "іерогліфи"(в призначенях). Розумію що це неправильне кодування. Що і де мені зробити?

Ми з серпня формуємо файли в кодувані windows 1251, всі файли крім розпоряджень, додаткових налаштувань в програмі немає

Дімон написав:AlexStyx, приблизно так Але якщо у Вас працює коректно, чому в інших не працює?

На Ваших скрінах, сортує по реестрах, у розпоряджені є одна особливість, сортування по номеру там не виходить, тому що існують користувачі які нумерують 1/a,3/субвен,4а, сорутвання виконує база даних, тому по цьому полі у розпорядженях сортування не проводимо, сортуємо по даті, можливо вирішемо це коли заборонемо створювати нестандартні номери розпоряджень, тоді зробимо як у рестрах юр фін.

gssppvv написав:Доброго дня. В АРМ Бюджетна установа з Мережі все імпортував, а в платний ІПК Місцевий Бюджет не імпортує зобов'язання і ПД. Що можна зробити?

Програми однакові але, довіднки різні у ІПК немає довідника Установа, там є два довідники Бюджет, Розпорядники повинні бути заповнені і створений хоч один розпорядник, і введені рахунки. і що у Вас висвічує у протоколі імпорту.
--
Інформаційно-програмний комплекс "Місцевий бюджет"
==================================================
Email: info@ipkmb.org.ua
WWW:http://ipkmb.org.ua
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 10:21
Звідки: Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Черкасская область

АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

gssppvv » 26 лютого 2015, 09:29

Отримувачів і призначення імпортувало. Після імпорту юр, фін, ПД пише імпортовано 0 рядків.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 49
З нами з: 12 серпня 2014, 14:18
Звідки: Гайсин
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 3 раз.
Регіон: Винницкая Область

Поперед.Далі



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість