АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

1nata » 18 січня 2016, 09:47

Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, как можно "обнулить" нумерацию юр., фин. обязательств и платежек? данные за 2015 год были импортированы из "мережи" и 2016 год почему-то начинается не с "1", а продолжается нумерация с 2015 года
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 102
З нами з: 12 квітня 2011, 07:55
Звідки: Днепропетровск
Дякував (а): 6 раз.
Подякували: 25 раз.
Регіон: Днепропетровская Область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Блюма Алексей » 18 січня 2016, 11:15

2015 рік потрібно було імпортуати у 2015 році, для очистки прикріпляю скрипт, він очищає юр,фін,платіжні доручення,
необхідні кроки

1. Зробити резервну копію Інструменти -Резервна копія бази данних
2. Зберегти і розархівувати отриманий скрипт у папку C:\ARM\
3. У програмі Інструменти - Оптимізація бази данних - Виконати
скрипт.
Для перегляду та завантаження файлів реєструйтеся на сайті.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 13:24
Звідки: Украина, Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Barabashka » 20 січня 2016, 16:08

Здравствуйте. При работе во многих разделах (розпис, зміни до розпису, заявка на фінансування) надо все время нажимать кнопку "додати рядок" и надо работать то мышкой,  то клавиатурой. Подскажите, нет ли какой-то горячей кнопки на клавиатуре с помощью которой можно добавлять строку без использования мыши, и если нет, то нельзя ли реализовать эту функцию в следующих версиях (к примеру клавишей ТАВ)

И еще вопрос. Как отражать изменение за счет "фінансування", что бы это отображалось в "зведенні показників"?
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 102
З нами з: 14 грудня 2011, 08:56
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

04362042 » 20 січня 2016, 18:20

Програмою користуюсь майже рік. Ця програма мені дуже сподобалась.  
Хочу попросити, щоб при друку  кошторисів та помісячних планів в полі КВК висвітлювалась повна назва відомчої класифікації (іншими словами збільшити розміри самої "клітинки").
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 5
З нами з: 04 квітня 2011, 12:02
Звідки: Сквира
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

TinaM30 » 20 січня 2016, 19:09

Доброго вечора! Хочу попробувати в вашій програмі працювати, але в мене державний бюджет чи вона тільки для місцевого бюджету?
Якщо для всіх то я скачала версію 1.14, і як оновлювати все по порядку чи можна оновити останнім оновленням?
І чи є інструкція як налаштувати всі дані?
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 40
З нами з: 04 березня 2013, 22:32
Звідки: Львов
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Львовская Область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Блюма Алексей » 30 січня 2016, 10:59

Здравствуйте. При работе во многих разделах (розпис, зміни до розпису, заявка на фінансування) надо все время нажимать кнопку "додати рядок" и надо работать то мышкой,  то клавиатурой. Подскажите, нет ли какой-то горячей кнопки на клавиатуре с помощью которой можно добавлять строку без использования мыши, и если нет, то нельзя ли реализовать эту функцию в следующих версиях (к примеру клавишей ТАВ)

И еще вопрос. Как отражать изменение за счет "фінансування", что бы это отображалось в "зведенні показників"?


Подумаем, мы специально не делали клавиатурой, чтоб бухгалтера сознательно добавляли строчки.

Програмою користуюсь майже рік. Ця програма мені дуже сподобалась.  

Хочу попросити, щоб при друку  кошторисів та помісячних планів в полі КВК висвітлювалась повна назва відомчої класифікації (іншими словами збільшити розміри самої "клітинки").


У кожному бланці, підгоняємо розмір щоб помістити все на 2 сторінки або на 1, якщо там розширити і помістити всю назву КВК "Апарат місцевої ради" то бланк кошторису вийде за 2 сторінки.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 13:24
Звідки: Украина, Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Блюма Алексей » 30 січня 2016, 11:00

ВИЙШЛО ПОНОВЛЕННЯ ДО ВЕРСІЇ 1.25 від30.01.2016 року -> http://ipkmb.org.ua/files/ponov/update_arm_1_25.exe

Зміни у версії 1.25

- Внесено зміни до бюджетної класифікацій відповідно наказу Міністерства фінансів України від 05.01.2016 № 2
- Внесено зміну у форми фінансової та бюджетної звітності, формe 7-м відповідно до проекту наказу Міністерства фінансів України оприлюдненого на офіційному сайті 06.01.2016 року.
- Внесені зміни до довідок про зміни до розпису, додана можливість замість 0,00 у пустих полях виводити " - " (Видатки - Зміни до розпису видатків - Друкувати - виводити " - " замість 0.00 у довідках про зміни )
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 13:24
Звідки: Украина, Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Блюма Алексей » 02 лютого 2016, 12:58

ВИЙШЛО ПОНОВЛЕННЯ ДО ВЕРСІЇ 1.26 від 02.02.2016 року -> http://ipkmb.org.ua/files/ponov/update_arm_1_26.exe

Зміни у версії 1.26

- Скорегований формат файлу DBF на E-DATA.GOV.UA

Зміни у версії 1.25

- Внесено зміни до бюджетної класифікацій відповідно наказу Міністерства фінансів України від 05.01.2016 № 2
- Внесено зміну у форми фінансової та бюджетної звітності, формe 7-м відповідно до проекту наказу Міністерства фінансів України оприлюдненого на офіційному сайті 06.01.2016 року.
- Внесені зміни до довідок про зміни до розпису, додана можливість замість 0,00 у пустих полях виводити " - " (Видатки - Зміни до розпису видатків - Друкувати - виводити " - " замість 0.00 у довідках про зміни )
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 13:24
Звідки: Украина, Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Barabashka » 09 лютого 2016, 14:40

Здравствуйте. Подскажите, а в бесплатной версии можно вносить зміни по доходам? И если можно, то где их найти?
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 102
З нами з: 14 грудня 2011, 08:56
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Natashika » 14 лютого 2016, 13:03

После обновления до Windows 10 пытаюсь создать юр. зобавязання, и после нажатия кнопки "Зберегти" ничего не происходит. До этого был Windows 7, все было нормально. Как исправить? Спасибо!
Обновлено 15.02.2016:
Сегодня пробовала на работе на Windows XP - та же проблема, так что дело не в системе, думаю, что не так?
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 23
З нами з: 04 листопада 2015, 23:24
Дякував (а): 4 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Одесская область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

tinamar » 15 лютого 2016, 11:36

AlexStyx, при спробі імпортувати бланку у Word xb Excel виникає слідуюча помилка: Не удается найти "С:\arm_mb." Проверьте правильно ли указано имя и повторите попытку. Як виправити?
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 457
З нами з: 06 жовтня 2011, 09:39
Звідки: Полтавська область
Дякував (а): 11 раз.
Подякували: 4 раз.
Регіон: Полтавская область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Natashika » 17 лютого 2016, 11:25

Пришлось вернуться к Финдокументам (((. Ни переустановка Виндоус ни работа на других компьютерах результата не дали. Кнопка "Зберегти" не отзывается. Причем, если не заполнено какое-либо обязательное поле, при нажатии выводится сообщение об этом, но завершить сохранение документа не удается.
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 23
З нами з: 04 листопада 2015, 23:24
Дякував (а): 4 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Одесская область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

fops » 30 березня 2016, 14:51

Добрый всем день! Пересмотрел все но инструкции на АРМ «Бюджетна установа» не нашел. Если не сложно выложите еще раз. Перед использованием программы нужно почитать правильность заполнения. На "Місцевий бюджет"  инструкция есть
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 4
З нами з: 30 січня 2014, 22:41
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

natali7828 » 07 червня 2016, 15:32

Добрий день! Підкажіть ця програма тільки для місц.бюджету))) Мені потрібно для держ. бюджету для формування мемор.ордерів, гол.книги.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 17
З нами з: 21 січня 2015, 11:53
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

04362042 » 22 липня 2016, 05:19

Добридень. Підкажіть, будь ласка, де та як можна скачати обновлення до до АРМ Бюджетна установа; бо немає постійного доступу до інтернету.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 5
З нами з: 04 квітня 2011, 12:02
Звідки: Сквира
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киевская область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

kristal1962 » 16 листопада 2016, 08:52

Шановні програмісти АРМ дуже прошу повернути підключення до інтернету до Вашої програми,яку маю за проплачені кошти і маю договора про користування ключами,дійсна до 14.12.2016 року. Маю намір продовжити роботу з Вами у 2017 році.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 30
З нами з: 04 серпня 2016, 12:43
Дякував (а): 2 раз.
Подякували: 2 раз.
Регіон: Херсонская область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

gssppvv » 25 листопада 2016, 14:12

Підкажіть де в цій програмі можна внести новий КФК? Дуже треба.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 49
З нами з: 12 серпня 2014, 14:18
Звідки: Гайсин
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 3 раз.
Регіон: Винницкая Область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Блюма Алексей » 01 грудня 2016, 11:50

kristal1962 написав:Шановні  програмісти  АРМ дуже прошу повернути  підключення до інтернету до Вашої програми,яку  маю  за проплачені кошти і маю договора про користування  ключами,дійсна до 14.12.2016 року. Маю намір продовжити  роботу з Вами у 2017 році.

?? так В АРМ немає ключів доступу вона безкоштовна, що за договір? аж цікаво? можна в приватні повідомлення написати, ставте користуйтеся, там вже  підтримка ПЦМ з 2017 року та скорочених функцій ТКВКБМС 4-зн, бюджетні запити за ПЦМ теж є якщо потрібно
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 13:24
Звідки: Украина, Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

ruslana1305 » 01 грудня 2016, 14:01

gssppvv написав:Підкажіть де в цій програмі можна внести новий КФК? Дуже треба.

 в "Довідник"- "Довідник установа", кнопка "Редагувати", потім у вкладкі "КФК" додати потрібне КФК. Потім все зберегти.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 38
З нами з: 09 січня 2013, 11:02
Звідки: Черкаccы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Черкасская область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

lenok81 » 08 грудня 2016, 11:37

Добрий день! зацікавила робота у вашій програмі. підкажіть будь-ласка, хочу перетягнути з МережіМ16 імпорт даних не виходить тому, що в нас на 2 комп'ютера одна програма через доступ.А програму хочу встановити на своєму а Мережа на іншому. Може підкажете як?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 44
З нами з: 09 червня 2013, 18:33
Звідки: Винница
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Винницкая область

Поперед.Далі



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість