Сервер в бюджетній установі

Сервер в бюджетній установі

Slavker » 22 січня 2016, 10:19

Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, чи в кого стоїть в організації сервер? Напишіть Ваші конфігурації і кількість користувачів.
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 75
З нами з: 20 травня 2014, 13:43
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Кировоградская область

Re: Сервер в бюджетній установі

Slavker » 28 січня 2016, 09:45

UP!
Взагалі планується не придбати сервер вартістю в 100 тис., а просто скласти самому під локальну мережу. Щось краще, чим ПК в працівників.
Можливо хтось практикував в своїй організації таке?
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 75
З нами з: 20 травня 2014, 13:43
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Кировоградская область

Re: Сервер в бюджетній установі

Slavker » 29 січня 2016, 08:52

Добре, модератори, закрийте, будь ласка, тему.
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 75
З нами з: 20 травня 2014, 13:43
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Кировоградская область

Re: Сервер в бюджетній установі

EVGENIY » 29 січня 2016, 15:26

А навіщо вам сервер? Скільки у вас ПК в мережі? Вважаєте це доцільно?
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 8500
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 101 раз.
Подякували: 1044 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Сервер в бюджетній установі

Slavker » 01 лютого 2016, 08:52

В бухгалтерії 6 комп'ютерів. До switch приєднані ще методичний кабінет і група господарського обслуговування. В бухгалтерії стоїть 1С. Робота декількох чоловік одночасно в програмі просто жахлива. Часу іде дуже багато на формування того ж особового листа. Добре тільки тому, в кого стоїть база 1С. Там все чудово формує. От і хотілося б від'єднатись від інших і зробити щось на подобі локального сервера ( з кращими характеристиками ніж у працівників ) для бухгалтерії. Тому вважаю це доцільним. Купувати, звичайно, буду в роздріб.
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 75
З нами з: 20 травня 2014, 13:43
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Кировоградская область

Re: Сервер в бюджетній установі

EVGENIY » 01 лютого 2016, 10:51

Slavker написав:В бухгалтерії 6 комп'ютерів. До switch приєднані ще методичний кабінет і група господарського обслуговування. В бухгалтерії стоїть 1С. Робота декількох чоловік одночасно в програмі просто жахлива. Часу іде дуже багато на формування того ж особового листа. Добре тільки тому, в кого стоїть база 1С. Там все чудово формує. От і хотілося б від'єднатись від інших і зробити щось на подобі локального сервера ( з кращими характеристиками ніж у працівників ) для бухгалтерії. Тому вважаю це доцільним. Купувати, звичайно, буду в роздріб.

А база стоит на нормальной машине по мощности? Вся эта толпа через один свич?? Я бы сначала попробовал создать виртуальный сервер, если конечно комп позволяет и посмотреть как там будет себя вести 1с, возможно что просто свич не справляется! Или отрубить всех от него и оставить только тех кто в 1с и посмотреть! Мне кажется тут проблему можно решить и не подымая сервер!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 8500
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 101 раз.
Подякували: 1044 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Сервер в бюджетній установі

Slavker » 01 лютого 2016, 14:33

Ідея має сенс. Я теж схиляюсь до того, що не справляється світч. Подивлюсь, можливо все вирішиться заміною світча якому вже слава Богу 6 рік пішов :)
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 75
З нами з: 20 травня 2014, 13:43
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Кировоградская область




Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість