Мережа

Кошторис складання, затвердження, виконання та інше
Мережа

Светуён » 11 лютого 2014, 21:57

Помогите пожалуйста! Сделала кошторис, в программе все сохранилось, а печатать не хочет. Пишет помилкова структура. BDE устанавливала. Что это может быть?
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 1
З нами з: 08 січня 2014, 20:10
Звідки: Алушта
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Крым

Мережа

EVGENIY » 11 лютого 2014, 23:34

Светуён, в файле ФПО у вас две строки на одну установу, нужно оставить одну строчку!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7600
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 53 раз.
Подякували: 515 раз.
Регіон: Харьковская область

Мережа

Okcanav » 13 лютого 2014, 15:43

Може хто знає як внести постійні кошториси в програму фіндокументи. У мене вибиває що є заповнені дані і далі нічого зробити не можу. А казначейство взагалі хоче щоб в електронному вигляді подавали з мінусом тимчасових кошторисів якщо хто стикався з таким відгукніться!!!
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 9
З нами з: 17 липня 2013, 13:51
Звідки: Львов
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Львовская Область

Мережа

kaktuz » 14 лютого 2014, 12:59

Okcanav, мы удалили временный  с программы и делали постоянный
Аватар користувача
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 1
З нами з: 15 січня 2013, 17:57
Звідки: Донецк
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Донецкая Область

Мережа

yaoleg » 14 лютого 2014, 13:33

Okcanav, кошторис в програмі може бути тільки одни, тому редагуєте існуючий або ж видаляєте і наюираєти постійний за мінусом тимчасового, а в Excel набираєте кошторис для роздрукування вже такий як треба smile
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

Мережа

Ivanka » 14 лютого 2014, 14:00

Okcanav,
ми (сільська рада, рівень розпор.1) робим так:
кошторис→налаштування→позначаєм "зведений";
кошторис→зміни річного та помісячного за довідками ГРК
→дадати зміни річного (помісячного):
№реєстру 1,№довідки 1→дальше вносим дані ПОСТІЙНОГО кошторису;
№реєстру 2,№довідки 2→вносим з "-"(мінусом) дані ТИМЧАСОВОГО кошторису;
→записати дані→окремо відмічаєм "1"→записуєм (1-ий файл)
→повертаємось відмічаєм "2"→записуєм (2-ий файл) (ще просят записувати відмітивши і 1 і 2 довідки (3-ій файл))
→на компютері вибираєм папочку де ми зберегли довідки (на кожен файл окрему папку) і переіменовуєм файли в формат Zmglv_14.ХХХХХ.dbf де XXXXX ваш пятизначний код мережі.
→несем файлики в казну.
Уважно вносим дані і провіряєм відповідність річного до помісячного, а також з раніше внесеним тимчасовим кошторисом!
Я ще провіряда себе формувавши "кошторис→уточнений" який мав відповідати моєму постійному.

Як інші райони не знаю.
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 60
З нами з: 25 травня 2012, 15:15
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 1 раз.
Регіон: Тернопольская область

Мережа

Olimpia » 18 лютого 2014, 21:14

Добрый день! Подскажите пожалуйста, как правильно посадить постоянный кошторыс, если уже посажен временный? Казначейство требует досадить разницу, что бы выйти на постоянный. Заранее спасибо!
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 4
З нами з: 18 лютого 2014, 21:02
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

Мережа

yaoleg » 18 лютого 2014, 21:34

Olimpia, сделать в электронном виде -временный , а потом +постоянный с учетом временной сметы  smile
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

Мережа

Olimpia » 19 лютого 2014, 09:20

Здравствуйте! Вы не подскажите как это практически можно сделать. Если Вас не затруднит, то с пошаговым описанием. Вы не представляете как я буду Вам благодарна smile

В ответ на: "Olimpia, сделать в электронном виде -временный , а потом +постоянный с учетом временной сметы".
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 4
З нами з: 18 лютого 2014, 21:02
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

Мережа

Rediska » 22 лютого 2014, 20:44

Ivanka написав:ми (сільська рада, рівень розпор.1) робим так:кошторис→налаштування→позначаєм "зведений";
кошторис→зміни річного та помісячного за довідками ГРК
→дадати зміни річного (помісячного):
№реєстру 1,№довідки 1→дальше вносим дані ПОСТІЙНОГО кошторису;
№реєстру 2,№довідки 2→вносим з "-"(мінусом) дані ТИМЧАСОВОГО кошторису;
→записати дані→окремо відмічаєм "1"→записуєм (1-ий файл)
→повертаємось відмічаєм "2"→записуєм (2-ий файл) (ще просят записувати відмітивши і 1 і 2 довідки (3-ій файл))
→на компютері вибираєм папочку де ми зберегли довідки (на кожен файл окрему папку) і переіменовуєм файли в формат Zmglv_14.ХХХХХ.dbf де XXXXX ваш пятизначний код мережі.
→несем файлики в казну.
Уважно вносим дані і провіряєм відповідність річного до помісячного, а також з раніше внесеним тимчасовим кошторисом!
Я ще провіряда себе формувавши "кошторис→уточнений" який мав відповідати моєму постійному.


Добавлено (22.02.2014, 20:44)
---------------------------------------------
Ivanka написав:ми (сільська рада, рівень розпор.1) робим так: кошторис→налаштування→позначаєм "зведений";
кошторис→зміни річного та помісячного за довідками ГРК
→дадати зміни річного (помісячного):
№реєстру 1,№довідки 1→дальше вносим дані ПОСТІЙНОГО кошторису;
№реєстру 2,№довідки 2→вносим з "-"(мінусом) дані ТИМЧАСОВОГО кошторису;
→записати дані→окремо відмічаєм "1"→записуєм (1-ий файл)
→повертаємось відмічаєм "2"→записуєм (2-ий файл) (ще просят записувати відмітивши і 1 і 2 довідки (3-ій файл))
→на компютері вибираєм папочку де ми зберегли довідки (на кожен файл окрему папку) і переіменовуєм файли в формат Zmglv_14.ХХХХХ.dbf де XXXXX ваш пятизначний код мережі.
→несем файлики в казну.
Уважно вносим дані і провіряєм відповідність річного до помісячного, а також з раніше внесеним тимчасовим кошторисом!
Я ще провіряда себе формувавши "кошторис→уточнений" який мав відповідати моєму постійному.
Справки по каждому кекру и кфк? Наберите меня 0985735745 Ольга, мне важно это знать
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 4
З нами з: 12 лютого 2014, 16:47
Звідки: Симферополь
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Крым

Мережа

вінкс » 24 лютого 2014, 13:37

Доброго дня підкажіть будь-ласка після обновлення мережі при створені кошторисів  в довіднику функціональної класифікації (кфк) зявилися короткі назви функцій які не відповідають старим назвам.приклад 010116,110204(такими користуємось), тепер 100,130,110.що робити дякую.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 10 лютого 2014, 15:54
Звідки: Винница
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Винницкая Область

Мережа

EVGENIY » 24 лютого 2014, 22:33

вінкс, ви не настроили программу нормально!! Довидник - Бюджети и заполните правильно особенно ТКВМБ віберите!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7600
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 53 раз.
Подякували: 515 раз.
Регіон: Харьковская область

Мережа

Elenasovet » 25 лютого 2014, 08:17

У меня ни чего не сохраняется пишет ,Инструкция INSERT INTO содержит неизвестное имя поля S203
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 46
З нами з: 23 січня 2013, 14:07
Звідки: Симферополь
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Крым

Мережа

EVGENIY » 25 лютого 2014, 21:27

Elenasovet, Змiни вiд 31.01.2013
-змiнена структура файлiв кошторисiв, змiн кошторисiв, уточненого кошторису (додано поле S203).
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7600
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 53 раз.
Подякували: 515 раз.
Регіон: Харьковская область

Мережа

EVGENIY » 25 лютого 2014, 21:28

Elenasovet, Ну вот обьясните мне почему вы в начале года не поставили прогу с нуля как рекомендовал автор программы и в инструкции писал как сохранить все ваши данные!!!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7600
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 53 раз.
Подякували: 515 раз.
Регіон: Харьковская область

Мережа

EVGENIY » 25 лютого 2014, 21:33

Elenasovet, прикрепляю к сообщению архив с файлами вот все эти файлы подкинте в свою папку где установлена программа!
Для перегляду та завантаження файлів реєструйтеся на сайті.
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7600
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 53 раз.
Подякували: 515 раз.
Регіон: Харьковская область

Мережа

Elenasovet » 26 лютого 2014, 08:10

У нас разделенный бюджет ,  расходы платёжки в Керчи ,а розподилы и доходы в Ленино тяжело все время перенастраивать

Добавлено (26.02.2014, 08:10)
---------------------------------------------
Спасибо за советы Генералисимус но мы не настолько программисты  что бы все так быстро делать
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 46
З нами з: 23 січня 2013, 14:07
Звідки: Симферополь
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Крым

Мережа

ken » 05 березня 2014, 12:49

Скажите,, кто должен вносить годовой кошторис в мережу, у меня кассир отказывается, хотя она работает в этой программе. печатает платежки
Аватар користувача
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 7
З нами з: 13 січня 2014, 12:28
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Мережа

yaoleg » 05 березня 2014, 13:31

ken, тот на ком эти обязанности wink Пусть руководитель назначит ответственного, тот и будет делать! smile
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

Мережа

ken » 05 березня 2014, 13:37

В том то и дело, что толком не понятно кто это должен делать, экономист в декрете, только кассир работает с этой программой, но она бьется в истерике сто она не знает, и не может ничего делать кроме платежек. Короче аврал))))
Аватар користувача
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 7
З нами з: 13 січня 2014, 12:28
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Поперед.Далі



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість