Мережа

Кошторис складання, затвердження, виконання та інше
Мережа

БухгалтерКП » 01 квітня 2014, 09:09

Добрый день! В мереже создаю юр и фин обязательства затем через ДБФнавигатор меняю код фонда 1 на О - загальний. И все нормально. А теперь нужно сделать  по спецфонду- 7 поменять на 1. Меняет , но надпись остается "загальний фонд". Как исправить???
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 22 січня 2014, 22:09
Звідки: Донецк
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Донецкая Область

Мережа

oxana87 » 08 квітня 2014, 17:46

Расскажите пожалуйста как по порядку вносить довидки про зміни до кошторису по спецфонду  в Мережу, казначейство требует чтоб возили довидки на дискете, чтоб не втягивать их в ручную, а я такого ни разу не делала и не знаю как? Книжечка что на мереже не откріваеться(((
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 3
З нами з: 08 квітня 2014, 17:44
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

Мережа

myzschool » 08 квітня 2014, 18:40

oxana87 написав:Расскажите пожалуйста как по порядку вносить довидки про зміни до кошторису по спецфонду  в Мережу, казначейство требует чтоб возили довидки на дискете, чтоб не втягивать их в ручную, а я такого ни разу не делала и не знаю как? Книжечка что на мереже не откріваеться(((
 Ми здаємо довідки в К-files, запитайтесь чи вона підійде Вам. По крайній мірі мій казначей сказав, що йому без різниці в якій програмі, головне, щоб було в форматі DBF. І на мій погляд в цій програмі легше вести кошторис і зміни до нього (мінус те що платіжки все одно в Мережі....)))))
Аватар користувача
Квартирант
Квартирант
 
Повідомлень: 89
З нами з: 19 вересня 2012, 14:40
Звідки: Винница
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Винницкая Область

Мережа

yaoleg » 09 квітня 2014, 08:37

oxana87, ми набираємо в "Фіндокументах" довідки про зміни до кошторису друкуємо і експортуємо на дискету/флешку транспортний файл у звичайному режимі smile
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

Мережа

oxana87 » 09 квітня 2014, 10:05

yaoleg, У мене стоїть програма "Фіндокументи", у мене є довідка про зміни до кошторису по спецфонду від міністерства (це залишок на початок року), тепер мені потрібно внести її до програми і зберегти на дискету.

1) Я заходжу в "Кошториси"

2) Зміни кошторису та пом. плану за довідками мінфіну чи Зміни кошторису та пом. плану за довідками ГРК?
Дякую за допомогу))) smile
Та якщо Вам не важко розпишіть куда потім заходити і як заповняти, тому що я нічого там не знайшла)))

Добавлено (09.04.2014, 10:05)
---------------------------------------------
apple
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 3
З нами з: 08 квітня 2014, 17:44
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

Мережа

yaoleg » 09 квітня 2014, 10:44

oxana87, Заходите в "Зміни кошторису та пом. плану за довідками ГРК" і створюєте нову довідку(вибираєте пункт "Інші надходження"). Аналогічно тому як робили кошторис. smile
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

Мережа

oxana87 » 09 квітня 2014, 13:37

yaoleg, Дякую Вам за допомогу))) pioneer

Добавлено (09.04.2014, 13:37)
---------------------------------------------
myzschool, Дякую за допомогу)))
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 3
З нами з: 08 квітня 2014, 17:44
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

Мережа

Малинка » 10 квітня 2014, 12:44

Добрий день,підскажіть,будь ласка,у мене після останнього поновлення Мережі перестав друкуватись фонд...ставить нулі((
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 14
З нами з: 22 жовтня 2012, 13:18
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

Мережа

orif » 10 квітня 2014, 17:54

Малинка, сейчас загальний фонд это 0, так и надо
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 389
З нами з: 13 квітня 2011, 08:38
Звідки: Луганск
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Луганская Область

Мережа

Vikusha » 25 квітня 2014, 09:42

Нет возможности распечатать платежку с магнитного носителя, финансовые и юридические печатает, а в платежках даже принтер неактивный
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 1
З нами з: 18 грудня 2012, 10:59
Звідки: Харьков
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Харьковская Область

Мережа

orif » 25 квітня 2014, 18:02

Vikusha, там нужно из списка выбрать (примерно  в правом углу), что печатать: платежные документы или реестр платежек
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 389
З нами з: 13 квітня 2011, 08:38
Звідки: Луганск
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Луганская Область

Мережа

buhgalter123 » 06 жовтня 2014, 08:39

Полетел компьютер, на котором установлена мережа. Восстановила практически все, кроме файла zmglv_14.dbf и екселевского формата (шаблон). Теперь не дает делать зміни до бюджету. Может кто подскажет, что можно с єтим сделать?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 38
З нами з: 12 листопада 2013, 11:08
Звідки: Сєвєродонецьк
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Луганская область

Мережа

yaoleg » 07 жовтня 2014, 05:42

buhgalter123, Встановіть по-новому програму, у нову папку C:\MeregaM\ скопіюйте файли - TT2Svr.INI, Urzb.dbf, Finzb.dbf, FPO.dbf, Pm.dbf, Order.dbf, Vdd.dbf і в папку C:\MeregaM\NDI\ BNP.dbf, OTRIM.dbf, ACCOUNTS.dbf, ACCDISKR.dbf, ACCDISTR.dbf, BUDGET.dbf.
Після чого спробуйте ввести необхідні документи smile
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

Мережа

buhgalter123 » 08 жовтня 2014, 15:32

yaoleg, спасибо, так и сделала. Только пришлось идти в казначейства за парочкой шаблонных файлов, мои съел вирус.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 38
З нами з: 12 листопада 2013, 11:08
Звідки: Сєвєродонецьк
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Луганская область

Мережа

yaoleg » 08 жовтня 2014, 18:18

buhgalter123, будь-ласка, час від часу раджу робити архів програми - буде менше несподіванок smile
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

Мережа

Romashka305 » 09 жовтня 2014, 08:31

Здравствуйте, после обновлений (август) не могу сделать довідку про зміни до кошторису. При нажатие на кнопку выбора кода и суммы высвечивается окно :Column SUTVF1 is not found. Помогите пожалуйсто.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 1
З нами з: 07 квітня 2014, 12:27
Звідки: Луганск
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Луганская Область

Мережа

yaoleg » 09 жовтня 2014, 12:52

Romashka305, завантажте програму на файлообмінник, подивлюся що не так 
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2345
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 268 раз.
Регіон: Винницкая область

Мережа

mezz07 » 09 жовтня 2014, 13:38

Добрый день, подскажите , пожалуйста, мы делаем довидку на остаток, снимаем с доходов и ставим на финансування, как правильно набрать эту довидку в программе?
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 114
З нами з: 09 жовтня 2014, 13:33
Звідки: Киев
Дякував (а): 13 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

Мережа

Olimpia » 23 грудня 2014, 19:24

Добрый вечер! У меня проблема следующего характера. Как установить в программе мережа в разделе (Довидники) рахунки-дебет, рахунки-кредит? Откликнитесь!!!
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 4
З нами з: 18 лютого 2014, 21:02
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

Мережа

EVGENIY » 23 грудня 2014, 20:24

Olimpia написав:Как установить в программе мережа в разделе (Довидники) рахунки-дебет, рахунки-кредит?
Olimpia
, А что у вас там не получается? Открываете рахунки-дебет затем правой кнопкой мыши и выбираете ДОБАВИТЬ!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 7600
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 53 раз.
Подякували: 515 раз.
Регіон: Харьковская область

Поперед.Далі



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість