Мережа

Кошторис складання, затвердження, виконання та інше
Мережа

yaoleg » 23 грудня 2014, 20:32

Olimpia, спочатку заповніть довідник "Бюджети", а вже потім меню Рахунки smile
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2346
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 269 раз.
Регіон: Винницкая область

Мережа

yurqa » 24 грудня 2014, 10:16

Добрый день.
Ситуация такая - в мереже после создания перестали сохраняться платіжні доручення. В чём может быть проблема и как её решить?

Никаких сообщений об ошибках не появляется.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 1
З нами з: 24 грудня 2014, 10:09
Звідки: Харьков
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Харьковская Область

Мережа

yaoleg » 24 грудня 2014, 13:34

yurqa, переконайтесь чи усі оновлення Ви встановили і наскільки правильно встановлені smile
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2346
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 269 раз.
Регіон: Винницкая область

Мережа

anelll » 13 січня 2015, 15:30

Підкажіть, будь ласка, чи можна в Мережі зробить так, щоб при друкуванні назва кошторису була "тимчасовий", а не "річний" ?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 10
З нами з: 04 грудня 2012, 13:38
Звідки: Донецк
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Донецкая Область

Мережа

yaoleg » 13 січня 2015, 18:48

anelll, ні smile
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2346
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 269 раз.
Регіон: Винницкая область

Мережа

anelll » 13 січня 2015, 21:03

yaoleg, дякую, я вже вигадала що можна зробити.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 10
З нами з: 04 грудня 2012, 13:38
Звідки: Донецк
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Донецкая Область

Мережа

Юля6692 » 15 січня 2015, 10:26

yaoleg,  Допоможіть будь-ласка!! Ніяк не можу внести кошторис в програму, бо не дає КПОЛ
Я заповнила табличку: http://www.ex.ua/365121725870
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 1
З нами з: 13 січня 2015, 16:26
Звідки: Ивано-Франковск
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Ивано-Франковская Область

Мережа

MariannNa » 15 січня 2015, 12:11

Юля6692 У вас відсутній файл FPO в програмі Мережа. Його можна взяти у своєму територіальному органі ДКСУ і просто скопіювати в папку Мережа на диску С.

Добавлено (15.01.2015, 12:11)
---------------------------------------------
Підскажіть, будь ласка, коли заповнюю кошторис, вводжу дані, нажимаю зберегти, видає помилку "Variable "S203" is not found".
В чому проблема?
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 1
З нами з: 05 лютого 2014, 10:19
Звідки: Киев
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Киев

Мережа

yaoleg » 15 січня 2015, 13:42

MariannNa, в тому, що протягом року не всі оновлення встановлюєте! Встановіть з повної інсталяції програму, пропишіть налаштування і все буде нормально. smile
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2346
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 269 раз.
Регіон: Винницкая область

Мережа

teffany8386 » 15 січня 2015, 19:24

Здравствуйте.  Подскажите пожалуйста, пытаюсь ввести юр.обязательства, а они не сохраняются. Что делать?
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 1
З нами з: 15 січня 2015, 19:19
Звідки: Макеевка
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Донецкая Область

Мережа

yaoleg » 16 січня 2015, 08:14

teffany8386,  завантажте програму на файлообмінник, подивлюся що не так 
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2346
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 269 раз.
Регіон: Винницкая область

Мережа

ARZELE » 02 лютого 2015, 14:32

Подскажити после обновления мережи у меня не сохраняется последний этап платежка. Что делать?
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 1
З нами з: 02 лютого 2015, 14:29
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Мережа

yaoleg » 02 лютого 2015, 19:31

Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2346
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 269 раз.
Регіон: Винницкая область

Re: Мережа

Natashika » 24 листопада 2015, 09:12

Подскажите, пожалуйста, как в программе распечатать уточнений кошторис. При попытке завантажити пишет: "Файл уточненого рычного кошторису та помысячного плану UZvdb_15.dbf відсутній".
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 23
З нами з: 04 листопада 2015, 23:24
Дякував (а): 4 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Одесская область

Поперед.



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість