Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

Пишіть сюди, якщо не знаєте, де створити тему
Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

EVGENIY » 26 квітня 2016, 13:59

Ір4ик написав:Підкажіть може в когось таке було. Прийшов диск з Києва хотіла встановити а тут на першому етапі вибиває помилку що оперативна система не підтримує експлорер7. В нас в усіх стоїть відновс 7 і експлорер 11. Що робити не знаю...

Мабудь він хоче встановити Експловер 7, може є кнопка пропустити цей шаг?
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 8376
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 83 раз.
Подякували: 922 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

yaoleg » 26 квітня 2016, 21:22

Ір4ик написав:Підкажіть може в когось таке було. Прийшов диск з Києва хотіла встановити а тут на першому етапі вибиває помилку що оперативна система не підтримує експлорер7. В нас в усіх стоїть відновс 7 і експлорер 11. Що робити не знаю...

СДО ПТК "Клієнт Кзначейства - Казначейство" працює на Internet Explorer версій від 7 до 11-ї, але на Microsoft Edge не працює, тому що він не підтримує Java.
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2407
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 346 раз.
Регіон: Винницкая область

Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

Ikar » 28 квітня 2016, 19:25

yaoleg написав:
Ір4ик написав:Підкажіть може в когось таке було. Прийшов диск з Києва хотіла встановити а тут на першому етапі вибиває помилку що оперативна система не підтримує експлорер7. В нас в усіх стоїть відновс 7 і експлорер 11. Що робити не знаю...

СДО ПТК "Клієнт Кзначейства - Казначейство" працює на Internet Explorer версій від 7 до 11-ї, але на Microsoft Edge не працює, тому що він не підтримує Java.

взагалі якщо не помиляюсь там де є Ёж то и експлорер присутній...можливо оновлення якогось нема, або не встановлений за умовчанням?
Аватар користувача
Мешканець
Мешканець
 
Повідомлень: 113
З нами з: 13 січня 2013, 11:18
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 2 раз.
Регіон: Запорожская область

Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

yaoleg » 28 квітня 2016, 20:23

Перевірте виконання інструкції по встановленню, а саме:
Код: Виділити все
3. Змінити адресу посилання на сторінку ПТК «Клієнт Казначейства – Казначейство». Для цього зайти в «Свойства» ярлика «Запустити corp2.lnk»,
що знаходиться на робочому столі, натиснути п.к.м. На закладці «Ярлык» (рис.5) встановити:
 
- в полі  «Обьект» значення  "%ProgramFiles%\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE" http://localhost/ibank/login.aspx?lang=UK
- в  полі «Рабочая папка»  значення "%ProgramFiles%\Internet Explorer\"

скріншот
Зображення 


Тоді не буде мати значення, який браузер у Вас по замовчуванню. У будь-якому разі СДО працювати через Internet Explorer.

P.S. Ну і звісно враховуємо розрядність ОС, якщо у Вас 64-розрядна, то використовуємо "PROGRAMFILES(x86)"!!! 
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2407
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 346 раз.
Регіон: Винницкая область

Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

Ір4ик » 11 травня 2016, 09:58

Добрий день! Підкажіть хто вже працює в системі "Клієнт казначейства-казначейство" як можна імпортувати дані з MeregaM? Чи можна в MeregaM створити платіжне доручення та імпортувати його в систему і як саме, бо я імпортую з флешки і мені не правильно розшифровує кодування вот як вийшло з призначенням "070201;2240-148,97;юяы. чр Ґхыхъюь. яюёы. чр схЁхчхэ№ 16Ё.;чу.Ёрє. №227 тiф 19.04.16Ё. яю Д/ґ №3895/19.01.16Ё. ОётiҐэя ёґс.;т Ґ.і.ПДВ-24,83"?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 17
З нами з: 17 лютого 2014, 18:18
Звідки: Львов
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 2 раз.
Регіон: Львовская Область

Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

Margosha » 23 травня 2016, 14:15

КЗОЗ ПЦПМСД, Так можна, вказавши причину видалення.
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 16
З нами з: 19 грудня 2012, 10:38
Звідки: Харьков
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Харьковская Область

Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

Сычёва Татьяна » 23 травня 2016, 22:35

Доброго времени суток! У нас тягомотина с ключами и СДО началась в ноябре 2015, и вот наконец-то сделали сегодня (как мы думали). То один ключ не пускало, то второй, то java глючит, компьютер в казну возили и т.д.
  Сегодня хотела попробовать отправить платёжки через это СДО. Набрала их в Мереже, скинула на флешку, импортировала, но как только хочу подписать выбивает "крах плагина" и хоть ты ему что... и так с нескольких попыток - не помогает. Браузер у нас Мозила.
  Подскажите, кто каким браузером пользуется? возможно для Клиент-Казначейства какой-то браузер предпочтительнее?
Аватар користувача
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 10
З нами з: 01 грудня 2015, 10:05
Звідки: Ukraine, Шевченково, Харьковская обл
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

yaoleg » 24 травня 2016, 10:03

ДКСУ рекомедує використовувати Internet Explorer.
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2407
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 346 раз.
Регіон: Винницкая область

Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

ura_kuts » 31 травня 2016, 09:18

Доброго дня! Підкажіть будь-ласка наступне: при спробі авторизації по ключу в систему "Клієнт Казначейства" нічого не відбувається. Тобто вставив токен, запустив програму - вибиває ключ все ок. вводжу пароль все підтверджується і зависає "Спроба авторизації по ключу" крутиться кружечок вже пів дня.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 31 травня 2016, 09:12
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Львовская область

Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

yaoleg » 31 травня 2016, 20:40

Який браузер?
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2407
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 346 раз.
Регіон: Винницкая область

Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

ura_kuts » 01 червня 2016, 07:15

explorer
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 31 травня 2016, 09:12
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Львовская область

Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

Уокер » 01 червня 2016, 07:41

Зверніться до вашого казначейства, вони повинні настроїти дану програму
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 27
З нами з: 05 лютого 2015, 14:02
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Херсонская область

Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

LUCY1904 » 15 червня 2016, 09:20

Добрый день, подскажите, пожалуйста, кто-нибудь сталкивается с проблемами с java. Внезапно перестает запускаться java-applet, то есть именно внезапно. Вчера все работало, сегодня ни на одной из трех машин, на которых установлен КЛИЕНТ-Казначейство, вход по ключу не работает. С чем это может быть связано, что проверить?
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 3
З нами з: 15 червня 2016, 08:58
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Одесская область

Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

EVGENIY » 15 червня 2016, 09:59

LUCY1904 написав:Добрый день, подскажите, пожалуйста, кто-нибудь сталкивается с проблемами с java. Внезапно перестает запускаться java-applet, то есть именно внезапно. Вчера все работало, сегодня ни на одной из трех машин, на которых установлен КЛИЕНТ-Казначейство, вход по ключу не работает. С чем это может быть связано, что проверить?

Проверить обновление java, может браузер обновился, попробуйте в ИЕ! А может и антивирус базы обновил и что то блокирует!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 8376
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 83 раз.
Подякували: 922 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

yaoleg » 15 червня 2016, 12:25

Перевстановіть Java та вимкніть автонооновлення в налаштуваннях.
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2407
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 346 раз.
Регіон: Винницкая область

Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

LUCY1904 » 15 червня 2016, 13:05

робила. не допомагає
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 3
З нами з: 15 червня 2016, 08:58
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Одесская область

Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

EVGENIY » 15 червня 2016, 14:49

LUCY1904 написав:робила. не допомагає

Антивирус отключали? А что происходило между работой и не работой аплета? Может что то обновляли или доустанавливали, вариантов просто может быть очень много!
Аватар користувача
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
 
Повідомлень: 8376
З нами з: 29 липня 2010, 00:27
Звідки: Харків
Дякував (а): 83 раз.
Подякували: 922 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

LUCY1904 » 15 червня 2016, 16:16

АНТИВИРУС НЕ ОТКЛЮЧАЛА, но до этого он тоже был включен. Что полностью происходило, сказать не могу. Я не нахожусь в комнате бухгалтеров.  Но вряд ли они что -то одновременно на 3 машинах делали. Хотя обновление антивируса могло пройти, конечно.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 3
З нами з: 15 червня 2016, 08:58
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Одесская область

Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

yaoleg » 16 червня 2016, 17:56

Як варіант змінився браузер по замовчуванню. Перевірте в якому браузері запускається ПТК "Клієнт-Казначейства - Казначейство".
Аватар користувача
Коронована особа
Коронована особа
 
Повідомлень: 2407
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Звідки: Вінниця
Дякував (а): 22 раз.
Подякували: 346 раз.
Регіон: Винницкая область

Re: Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

Sport2012 » 17 червня 2016, 11:35

Shikidim Ozi,
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, дуже потрібна допомога.
Як подолати таку помилку, а саме при виконанні входу до програми «Запустити corp2» (вхід по ключу)
Вибиває помилку «Виникла помилка з файловим сховищем сертифікатів та СВС»
Дякую за відповідь!!!
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 1
З нами з: 17 червня 2016, 11:04
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Харьковская область

Поперед.Далі



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість