Паспорт бюджетной програмы
Re: Паспорт бюджетной програмы
Доброго дня! Питання до тих хто робить паспорти по освіті. Зокрема мене цікавлять результативні показники. Чи вказуються показники по загальному і спеціальному фондах разом чи тільки загального фонду?
- Новачок
- Дякував (а): 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
- Регіон: Хмельницкая область
Усім привіт! Звертаюсь до тих, хто робить оцінку ефективності бюжетних програм згідно Наказу МФУ №608. Як заповнювати таблицю 5.3. брати дані з бюждетного запиту? Бо в паспорті не розділено результативні показники на загальний і спеціальний фонд(хоча в шапці таблиці пишеться затверджено паспортом бюджетної програми).
- Новачок
- Регіон: Хмельницкая область
Можливо не тільки мене хвилює тема ПЦМ в бюджетному процесі сільської ради, та паспорти бюджетних програм на 2019 рік в сідьській раді. Якщо є якісь напрацювання по цих питаннях, прохання відізватися на форумі!!!! Заздалегідь вдячна!
Підкажіть будь-ласка, не помінявся бланк для "Звіту ПЦМ" за 2018 рік? Дякую.
Мінявся ось тут я зробив в екселі з останніми змінами
Людмила написав:Підкажіть будь-ласка, не помінявся бланк для "Звіту ПЦМ" за 2018 рік? Дякую.
Мінявся ось тут я зробив в екселі з останніми змінами
Сделала отчет по ПЦМ за 2018 г. на бланках , которые скачала на сайте , но в финотделе сказали , что эти изменения не вступили в силу , нужно делать на старых бланках 

- Мандрівник
- Дякував (а): 0 раз.
- Регіон: Днепропетровская область
Накази про нові форми фінзвітності також не оприлюднені а їх здають на нових, наказ про зміни до кошторису також не оприлюднено, а кошториси носять вже нові!!! Ну це бюрократія!!! Я тут нічим не допоможу!! Я коли робив в екселі думав що до 1 січня їх оприлюднять!!
цветуля написав:Сделала отчет по ПЦМ за 2018 г. на бланках , которые скачала на сайте , но в финотделе сказали , что эти изменения не вступили в силу , нужно делать на старых бланках
Накази про нові форми фінзвітності також не оприлюднені а їх здають на нових, наказ про зміни до кошторису також не оприлюднено, а кошториси носять вже нові!!! Ну це бюрократія!!! Я тут нічим не допоможу!! Я коли робив в екселі думав що до 1 січня їх оприлюднять!!
Доброго дня. В мене є кредиторка по спец.фонду (документи вилучені прокуратурою за рішенням суду) в кошторисі я її не планую. Казначей стверджує,що в паспорті бюджетної програми я повинна показати цю заборгованість, а де саме я не можу зрозуміти.
Щодо заповнення Звіту про виконання паспорту бюдж. програми за ПЦМ виникає питання. Паспорт заповнювали за старими формами, які містили поділ на підпрограми. А в нових формах підпроограм вже немає. То виходить, що розпорядник заповнював один паспорт з 5 підпрограмами (наприклад) на 2018 рік, а звітів повинен робити 5 штук? Не логічно. В наказах Мінфіну немає вказівок з цього приводу. Як завжди, бухгалтер повинен робити на власний розсуд.
- Новачок
- Дякував (а): 4 раз.
- Регіон: Черниговская область
Шановні колеги, наказом Мінфіну від 17.05.2011 р. №608 та листом Мінфіну від 19.09.2013 р. № 31-05110-14-5/27468 передбачене здійснення ефективності бюджетних програм та порівняльного аналізу ефективності бюджетних програм. Де можна знайти бланки (бажано в екселі) та приклади заповнення?
- Мандрівник
- Регіон: Житомирская Область
https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... ktivnosti/ там зверху кнопка ЗАВАНТАЖИТИ
ОльгаZT написав:Шановні колеги, наказом Мінфіну від 17.05.2011 р. №608 та листом Мінфіну від 19.09.2013 р. № 31-05110-14-5/27468 передбачене здійснення ефективності бюджетних програм та порівняльного аналізу ефективності бюджетних програм. Де можна знайти бланки (бажано в екселі) та приклади заповнення?
https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... ktivnosti/ там зверху кнопка ЗАВАНТАЖИТИ
Доброго дня!Підкажіть будь-ласка, у нас є вже зміни до кошторису, потрібно робити зміни до паспорта бюджетної програми, на яких бланках?
ще на старих, нові бланки ще не опубліковані офіційно тому в силу не вступили!
Людмила написав:Доброго дня!Підкажіть будь-ласка, у нас є вже зміни до кошторису, потрібно робити зміни до паспорта бюджетної програми, на яких бланках?
ще на старих, нові бланки ще не опубліковані офіційно тому в силу не вступили!
Доброго дня, підкажіть, будь-ласка, може хто зустрічав десь роз'яснення, щодо призначення Додаткового бюджетного запиту Ф-3 та коли його потрібно формувати? Чи потрібно формувати його на всі суми додаткових коштів, необхідність в збільшенні яких виникає протягом бюджетного року (наприклад в зв'язку з необхідністю введення додаткової штатної одиниці чи необхідністю перерахунку заробітної плати через зміну законодавства, чи потребі в додакових коштах на комунальні послуги, в зв'язку з здорожчанням останніх. Тобто ті кошти, які не можливо було передбачити в рішенні про бюджет), чи він формується разово при складанні проекту місцевого бюджету і не змінюється, чи взагалі формується в кінці року з врахуванням всіх змін, що вносилися протягом року- шляхом співставлення плану з врахуванням змін з тими показниками, що включені до бюджетного запиту (Форми 1 та 2)? Завчасно дякую за відповідь.
- Новачок
- Дякував (а): 0 раз.
- Регіон: Полтавская область
А форму порівняльної таблиці для проектів паспортів самим придумувать, чи десь вони є?
В звязку з набуттям чинності 12.02.2019 Змін до Правил складання паспортів бюджетних програм МБ наше фінуправління сказало, що треба припинити дію попереднього наказу про затвердження паспортів МБ на 2019р. (затверджені 23.01.2019р) і затвердити їх уже в новій редакції по нових формах. Я вважаю, що підстав для затвердження по новому паспортів немає без зміни Як вважаєте ви? Допоможіть, бо терміни піджимають.
Моя думка, що ваше фінуправління не праве. Зміни набрали чинності з 12.02.2019, отже, уже зміни до паспортів та паспорти по нових програмах - за новою формою. Закон не має зворотньої дії в часі. Цим же наказом внесено зміни до форм кошторисів, то і кошториси перероблять?
санек_ubr написав:В звязку з набуттям чинності 12.02.2019 Змін до Правил складання паспортів бюджетних програм МБ наше фінуправління сказало, що треба припинити дію попереднього наказу про затвердження паспортів МБ на 2019р. (затверджені 23.01.2019р) і затвердити їх уже в новій редакції по нових формах. Я вважаю, що підстав для затвердження по новому паспортів немає без зміни Як вважаєте ви? Допоможіть, бо терміни піджимають.
Моя думка, що ваше фінуправління не праве. Зміни набрали чинності з 12.02.2019, отже, уже зміни до паспортів та паспорти по нових програмах - за новою формою. Закон не має зворотньої дії в часі. Цим же наказом внесено зміни до форм кошторисів, то і кошториси перероблять?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість