АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Теми які втратили актуальність, застарілі теми
Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Блюма Алексей » 17 січня 2017, 18:22

Якщо у Вас є підпрограми, то вони автоматично заносяться у цю таблицю по коду, якщо тільки паспорт бюджетної програми без підпрограм, таблиця пуста
Для перегляду та завантаження файлів реєструйтеся на сайті.
Востаннє редагувалось Блюма Алексей в 17 січня 2017, 18:31, всього редагувалось 1 раз.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 13:24
Звідки: Украина, Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Блюма Алексей » 17 січня 2017, 18:26

Beata написав:Добрий день. Вже декілька разів переустановлювала мережеву версію програми і постійно появляється декілька одинакових кпк у довіднику типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевиїх бюджетів а потім і внесені програми до довіднику бюджетних програм появляються одинакові програми та в кошторисі теж збільшують суму на кількість одинакових програм хоть внесла лише один раз суми. Допоможіть будь-ласка. Вчому може бути проблема?

АРМ бюджетна установа, працює тільки в локальному режимі, як Ви її запустили по мережі ?, далі вже в базі артефакти з'явилися, тому У Вас і двоїть.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 13:24
Звідки: Украина, Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

ОльгаZT » 17 січня 2017, 18:32

Блюма Алексей, а де саме вносити інформацію про підпрограми? Підкажіть будь ласка. Не можу знайти.
У меня ця таблиця взагалі пуста. А табл.8 заповнена нормально....
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 23
З нами з: 29 травня 2013, 16:59
Звідки: Житомир
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Житомирская Область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Блюма Алексей » 17 січня 2017, 18:37

А напишіть номер програми і номер якої підпрограми не відображаеться
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 13:24
Звідки: Украина, Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Блюма Алексей » 17 січня 2017, 18:40

Ирина8722 написав:Підкажіть, будь ласка, чи можна вивантижити дані, набрані в АРМ "Бюджетна установа" в казначейську М-Мережу, а саме кошториси та розписи? Дуже дякую.

Кошторис план/ асигнувань так, Інструменти - Відправлення DBF файлу на Казначейство - Коштори/план асигнувань, там сформує файл ZVDB_17.DBF, далі заносите в Мережу-М
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 13:24
Звідки: Украина, Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

ОльгаZT » 17 січня 2017, 18:46

Блюма Алексей. Програма 0110170
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 23
З нами з: 29 травня 2013, 16:59
Звідки: Житомир
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Житомирская Область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Блюма Алексей » 17 січня 2017, 19:17

Так у програми 0170 немає підпрограм
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 13:24
Звідки: Украина, Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Тетяна1982 » 17 січня 2017, 22:04

Добрий вечір. Підкажіть, будь-ласка, чи можна в програмі АРМ сформувати план використання бюджетних коштів (річний та помісячний).Якщо можна, то де саме? (заклад охорони здоров'я, який фінансується з 2017 року по одному КЕКВ 2282, Казначейство просить додавати до кошторису та помісячного плану асигнувань ще й плани використання.)Заздалегідь вдячна за допомогу.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 1
З нами з: 31 грудня 2013, 09:25
Звідки: Хорол
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Полтавская Область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Тодосейчук Мишаня » 18 січня 2017, 06:53

моя зарплата
Аватар користувача
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 2
З нами з: 18 січня 2017, 06:33
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Beata » 18 січня 2017, 09:27

Скачала setup_ipkmb_serv, установила по інструкції і працювала нормально поки були підключені 2 комп’ютера, а коли підключала третю пішов збій довідників. А буде мережева версія програми, бо булоб дуже зручно? Дякую.
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 8
З нами з: 05 квітня 2014, 19:10
Звідки: Чоп
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Закарпатская область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

ОльгаZT » 18 січня 2017, 09:30

Блюма Алексей, я Вам дякую. Хочу тільки уточнити. В такому випадку  таблиця 7 не заповнюється?
Для перегляду та завантаження файлів реєструйтеся на сайті.
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 23
З нами з: 29 травня 2013, 16:59
Звідки: Житомир
Дякував (а): 1 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Житомирская Область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Блюма Алексей » 18 січня 2017, 09:58

так не заповнюеться
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 13:24
Звідки: Украина, Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Наталья2016 » 18 січня 2017, 10:21

Допоможіть будьласка !!!!!! В мережі я набрала кошториси при переносі їх на енергоносій пише помилку :" Виявлено помилку ! Сума річного кошторису спец фонда не відповідають сумам помісячного плану ! " - що це значить ??? Коли в мене взагалі немає спец фонда ???
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 20
З нами з: 26 липня 2016, 12:55
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Луганская область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Наталья2016 » 18 січня 2017, 10:39

Люди!!! Помогите !!!!!
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 20
З нами з: 26 липня 2016, 12:55
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Луганская область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Наталья2016 » 18 січня 2017, 10:44

Блюма Алексей написав:так не заповнюеться


[ltr]Наталья2016[/ltr]


[font="Noto Sans", sans-serif]Допоможіть будьласка !!!!!! В мережі я набрала кошториси при переносі їх на енергоносій пише помилку :" Виявлено помилку ! Сума річного кошторису спец фонда не відповідають сумам помісячного плану ! " - що це значить ??? Коли в мене взагалі немає спец фонда ???[/font]
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 20
З нами з: 26 липня 2016, 12:55
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Луганская область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

gen_sokol » 26 січня 2017, 09:48

Подскажите пожалуйста, как  исправить - кошторис набран с кфк  а змыни уже с кпк. В итоге не соединяется помисячный план и змины?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 19
З нами з: 29 листопада 2011, 15:56
Звідки: Харьков
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Харьковская Область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Блюма Алексей » 26 січня 2017, 10:32

Як це ? , це ж фактично різні методи планування по 4зн і по ПЦМ
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 13:24
Звідки: Украина, Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

ekonomkult » 26 січня 2017, 10:44

Добрий день! Скажіть будь ласка, чи є можливість в оновленій версії програми  повернути функцію заповнення розпорядження про виділення коштів з фінансових зобов’язань автоматично, так як було в 2016 році?
Новачок
Новачок
 
Повідомлень: 4
З нами з: 21 січня 2016, 09:04
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Харьковская область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

gen_sokol » 26 січня 2017, 10:45

Ну так получилось.Все спешили и переделывала в ехеле. Что теперь делать? Как удалить и набрать заново?
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 19
З нами з: 29 листопада 2011, 15:56
Звідки: Харьков
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.
Регіон: Харьковская Область

Re: АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Блюма Алексей » 26 січня 2017, 11:26

Перекключіть на 4зн у Довіднику Установа, видаліть план, потім поверніть на 7 зн, і наберіть поновій
Мандрівник
Мандрівник
 
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 13:24
Звідки: Украина, Черкассы
Дякував (а): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Поперед.Далі



Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей

cron