ДОПОМОЖІТЬ ТЕРМІНОВО

lena-1992
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 91
З нами з: 18 листопада 2015, 20:20
Регіон: Хмельницкая область

Повідомлення lena-1992 »

Добрий день. Праціник (у нас працює за сумісництвом) по основному місці роботі поїхала на курси підвищення кваліфікації на 2 тижні. Як мені у нас (сумісництво) проводити її оплату праці.  Ніякої заяви за свій рахунок на період курсів вона нам не писала, керівник просто дозволив 2 тижні не ходити на роботу. Чи маю право я їй нарахувати зарпату у повному розмірі за період курсів (керівник за).

Аватар користувача
Olga_K
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 1244
З нами з: 02 квітня 2014, 12:09
Регіон: Запорожская область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 130 разів

Повідомлення Olga_K »

фактично працівник відсутній на роботі і підстав для нарахування з/пл немає. добре, якщо все добре - це приказка. а якщо (не дай Бог) з працівником щось трапиться-як виправдати зарплату за той період. виплатіть, якщо керівник не проти, але напишіть хоч заяву на відгул на період курсів(не може працівник-так нехай керівник тоді напише, раз згоден)

Аватар користувача
irina.skripka
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 224
З нами з: 29 травня 2014, 00:15
Регіон: Черниговская область
Звідки: Чернігів
Дякував (ла): 24 рази
Подякували: 7 разів

Повідомлення irina.skripka »

lena-1992 писав:Добрий день. Праціник (у нас працює за сумісництвом) по основному місці роботі поїхала на курси підвищення кваліфікації на 2 тижні. Як мені у нас (сумісництво) проводити її оплату праці.  Ніякої заяви за свій рахунок на період курсів вона нам не писала, керівник просто дозволив 2 тижні не ходити на роботу. Чи маю право я їй нарахувати зарпату у повному розмірі за період курсів (керівник за).
або частину щорічної відпустки надати - за заявою працівника, або за дні курсів - не оплачувати, але повинен бути наказ Вашого керівника, а якщо Ваш керівник хоче оплатить дуже, то ніде не показувати ні копії наказу з основного місця роботи, не писати свого наказу, ні в табелі Вашому (але не забувайте про наслідки, якщо при перевірці на основному місці роботи і у вас ДФІ... чи з людиною щось станеться під час курсів), а коли керівник напише наказ про те, щоб оплатить, то ДФІ також м'яко запитає: "а чому ви оплачуєте робочі дні чи по-середньому курси, якщо ви на курси не відправляли?"

Відповісти

Повернутись до “Виплати працівникам”